Ηλεκτρονικές αιτήσεις σε ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Γιάννης_1970

Γεια χαρά

Θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος, για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις αποζημίωσης ειδικων θεραπειών που κάνουμε προς ΕΟΠΥΥ.

Οι αιτήσεις επεξεργάζονται από τα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΠΥΥ, όπου πηγαιναμε μεχρι τώρα ή απο αλλο τμήμα καπου στην κεντρικη διοικηση του ΕΟΠΥΥ?

Και αν εχετε εμπειρια πόσος χρονος περνάει απο την ημέρα του αιτήματος μεχρι την εξεταση ή την πληρωμή του. Εμεις υπαγομαστε στην Αγ. Παρασκευη, Αθήνα.

Ευχαριστώ

Υποβολή δαπανών ηλεκτρονικά προωθεί το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εικόνα Γιάννης_1970

Tέλος στην αδικαιολόγητη ταλαιπωρία χιλιάδων οικογενειών με παιδιά που υποβάλλονται τακτικά σε λογοθεραπεία ή εργοθεραπεία και αναγκάζονται να περιμένουν συχνά σε ουρές, προκειμένου να εισπράττουν την αποζημίωση που καταβάλλουν στους θεραπευτές, αναμένεται να δώσει σύντομα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αποδείξεις Θεραπειών

Εικόνα Γιάννης_1970

Σημερα πηγα στο ΕΟΠΥΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ.

Κατεθεσα αποδειξεις περιοδου Ιανουαρίου -Φεβρουαριου. Μου ειπαν οτι ως τωρα δεν εχουν εντολη για πληρωμη αυτων των αποδειξεων.

Περιμενουν νεοτερη αποφαση ΕΟΠΥΥ.

Ηλεκτρονική Γνωμάτευση

Εικόνα Γιάννης_1970
Πριν μία εβδομαδα πηγαμε στο Παιδων για να γράψει η γιατρος την ετησια γνωματευση για φυσιοθεραπειες και ειδικη αγωγη. Μου εδωσε  ένα τηλεφωνο να ρωτησω μετα απο μερικες μερες αν εχει εγκριθεϊ και να περασω να την παρω. Οταν εγκριθεί υπάρχει καποιο site του ΕΟΠΥΥ για να την δω;

Αποδείξεις Eιδικής Αγωγής 2019

Εικόνα Γιάννης_1970

Λήγει ο πρώτος μήνας του 2019 και θα έχουμε τις αποδείξεις της Ειδικής Αγωγής των παιδιών μας προς κατάθεση στον ΕΟΠΥΥ.

Παρακαλώ σημειώστε εδώ, αν έγινε δεκτή η κατάθεση τους στα κατά τόπους παραρτήματα του ΕΟΠΥΥ, τι σας είπαν (αν έχουν ενημέρωση οι υπάλληλοι) και αν συνεχίσουν να ισχύουν οι γνωματεύσεις που έχουμε ή θα πρέπει να πάμε παλι όλοι στα δημόσια  νοσοκομεία για τις νέου τύπου που έχει ορίσει ο ΕΟΠΥΥ;

Προσδιορισμός αριθμού θεραπειών ειδικής αγωγής

Εικόνα Γιάννης_1970

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση του ΔΣ ΕΟΠΥΥ που καθορίζει τον αριθμό των συνεδριών ειδικής αγωγής. Αποτελεί προσθήκη στον βασικό ΕΚΠΥ (Άρθρο 45).

Ενημερώστε τους γιατρούς για τη σωστή έγκριση των θεραπειών.

Σχολιασμός ΕΚΠΥ 2018

Εικόνα Γιάννης_1970

Η ΕΣΑμεΑ ανακοινώνει στη σελίδα https://www.esamea.gr/pressoffice/announcements/3841-protaseis-gia-syndiamorfosi-epi-toy-neoy-ekpy ότι περιμένει σχόλια επί του νέου ΕΚΠΥ 2018 που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ προκειμένου να τεθούν προς συζήτηση και βελτίωση στο Υπουργείο Υγείας και το ΔΣ ΕΟΠΥΥ.

Όποιος γονέας έχει να πεί κάτι ας στείλει E-mail στην ΕΣΑμεΑ.

Νέος ΕΚΠΥ 2018

Εικόνα Γιάννης_1970

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ ο νέος ΕΚΠΥ του ΕΟΠΥΥ.

Σχετικά με τον αριθμό και το είδος θεραπειών των παιδιών αναφέρει οτι εκκρεμεί νεότερη απόφαση που θα αποτελεί παράρτημα του. 

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.