1η Συνάντηση Αυτισμού για ΕΦΗΒΟΥΣ στην Αθήνα!

Εικόνα Anonymous
1η Συνάντηση Αυτισμού, Asperger και ΥΛΑ ΕΦΗΒΟΥΣ την Κυριακής 8 Ιουνίου 2008, στην Αθήνα! Γιατί μιά συνάντηση για έφηβους; Πολύ απλά διότι είδαμε ότι υπάρχουν εκτώς από παιδιά και πόλλοι έφηβοι με αυτισμό, Asperger και ΥΛΑ και σαν έφηβοι έχουν άλλα ενδιαφέροντα από τα παιδιά και ένας παιδότοπος δεν αρκεί ούτε στο νοητικό τους επίπεδο, ούτε και στην όρεξη και περιέργεια του μυαλού τους για μάθηση! Γιαυτό λοιπόν ήρθε ο καιρός να κάνουμε και συναντήσεις για έφηβους, με ένα διαφορετικό πρόγραμμα που να τους προσφέρει μάθηση και διασκέδαση, αλλά και για να προωθήσει την ομαδικότητα με σκοπό την δημιουργεία φιλίας μεταξύ τους και το αίσθημα της "παρέας." ΠΟΤΕ: Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου 2008, στις 12:00 με 4:30 μμ. ΠΟΥ και ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ: Προσεχώς θα σας ειδοποιήσουμε και για το μέρος της συνάντησης και το πρόγραμμα, όταν εχουμε το τελικό "ΟΚ." ΠΟΙΟΙ: Έφηβοι από 12 έως 18 ετών (άν έχετε παιδιά που είναι λίγο μικρότερα ή μεγαλύτερα σε ηλικία και θέλουν να λάβουν μέρος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 6944301163 ή στείλτε μας ένα email στο info@aspergerhellas.org) ΠΩΣ: Σας παρακαλώ δήλωστε συμμετοχή με την φόρμα που σας προσφέρουμε στην ιστοσελίδα μας www.aspergerhellas.gr, το αργώτερο μέχρι και την Πέμπτη 5 Ιουνίου διότι είναι περιορισμένος ο αριθμός των θέσεων και πρέπει να μπείτε στην λίστα μας! Ελπίζω να σας δώ την Κυριακή 8 Ιουνίου!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.