Αναζήτηση κέντρου για παιδί με Άσπεργκερ

Εικόνα elenipa
Καλή χρονιά σε όλους. Έχω αγοράκι στο οικογενειακό περιβάλλον 6 ετών με Ασπεργκέρ. Μοναχικό και δεν εντάσσεται σε ομάδες. Η γιατρός που τον παρακολουθεί μας πρότεινε να παρακολουθήσει πρόγραμμα ομαδικό βιωματικό κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησης από ειδικούς θεραπευτές.Έχουμε ψάξει και τα περισσότερα κέντρα δεν αναλαμβάνουν ομαδικά προγράμματα. Αν γνωρίζετε κάποιο να μου το προτείνετε.

Σχόλια

Ασπεργκέρ απάντηση

Εικόνα Αντώνης
Και ο γιός μου (6 ετών ) είναι ένα τέτοιο παιδί που έψαχνε την κοινονικοποίηση αλλά δεν γνώριζε πώς να την κάνει πράξη. Τα κατάφερε με δουλειά μέσα στην ομάδα του κέντρου που πηγαίνω (Παιδικό Χαμόγελο). Τον δουλεύουμε πάνω σ΄αυτά τα θέματα περίπου ένα χρόνο και είναι αυτά στην ουσία που ένα παιδί με Ασπεργκέρ χρειάζεται. Αυτό το έχω δεί στην πράξη Η ομάδα κοινωνικοποίησης αποτελείται μέχρι στιγμής από τρία παιδιά με παρόμοιες ανάγκες και γι΄αυτό θέτει κοινούς στόχους σε όλα.
like2

Κέντρο Μονορόδι

Εικόνα alexandra Tagalaki
Το κέντρο Μονορόδι στην Καλλιθέα αναλαμβάνει παιδιά με σύνδρομο Asperger. Mπείτε στο monorodi.gr για να ενημερωθήτε. Με εκτίμηση Αλεξάνδρα
like0

Ένα πολύ καλό Κέντρο είναι το Περιβολάκι

Εικόνα ανώνυμο
Ενα πολυ καλο κεντρο που γνωριζω είναι το περιβολάκι, που ειναι στο χαλάνδρι, πολυ κοντά στο μετρό Χαλανδρίου αν θελετε να μάθετε περισσότερα to site είναι www.toperivolaki.gr. Τηλ. Χαλάνδρι (Περιβολάκι 1): 210 6831705 και (Περιβολάκι 2): 2106753405, 2106753406 και Παιανία (Περιβολάκι 3): 2106641956-57-58. Ελπίζω να βοήθησα
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.