Eυχαριστώ Karakyri

Εικόνα annag
Την Κυριακή 6 Ιουλίου στο σπίτι της Αγγελικής στο Κορωπί συναντηθήκαμε 6 γονείς συνολικά, 5 μητέρες και 1 πατέρας. Ο Karakyri (Κυριάκος) μας έδειξε πως να χρησιμοποιήσουμε τις βούρτσες για να κάνουμε μασάζ στα παιδιά ώστε να ενεργοποιηθούν τα νεύρα. Μασάζ σε όλο το σώμα με συγκεκριμένο τρόπο και όχι στο πρόσωπο και την κοιλιά των παιδιών. Μιλήσαμε για αισθητηριακή ολοκλήρωση όπου ο Κυριάκος πάλι μας είπε απλές τεχνικές που μπορούμε ακόμη και μέσα στο σπίτι να κάνουμε.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.