Αυτισμός

Εικόνα fotini2005
Ποιος γνωριζει, τι εξετασεις πρεπει να κανω για το παιδι 6 ετων με διαγνωση αυτισμου;

Σχόλια

Περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω!

Εικόνα vag
Καλησπερα και χρονια πολλα! Θα θελατε να μας δωσετε μερικες πληροφοριες ακομα για να βοηθησουμε? Η διαγνωση ποτε εγινε? Απο ποιον (παιδοψυχιατρο, αναπτυξιολογο κτλ)? Οταν αναφερεστε σε εξετασεις? Ηλεκτροεγκεφαλογραφημα? Μαγνητικη τομογραφια?
like18

Πληροφορίες για αυτισμό

Εικόνα fotini2005
Καλημερα σας! Χρονια πολλα και σε σας!!! Η διαγνωση εγινε απο παιδοψυχιατρο και αναπτυξιολογο,οταν το παιδι ηταν 3 ετων. Τωρα ειναι 6,5 ετων. Δεν εχουμε κανει καμμια εξεταση απο αυτες, που γραφετε πανω. Θελω να ειμαι σιγουρη, οτι δεν υπαρχει οργανικη βλαβη στο κεφαλι. Τι πρεπει να κανω?
like6

Για ολες τις εξετασεις, υπεύθυνοι είναι οι γιατροί

Εικόνα vag
Για ολες τις εξετασεις, υπευθυνοι ειναι οι γιατροι. Αρχικα ο παιδιατρος και μετα ο παιδονευρολογος ειναι αυτοι που θας καθοδηγησουν. Οποτε αυτο που μενει ειναι να απευθυνθειτε σε εναν απο τους πιο πανω γιατρους για να σας καθοδηγησει.
like10

Ευχαριστω πολυ!!!

Εικόνα fotini2005
Ευχαριστω πολυ!!!
like12

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.