Αυτισμός - Επιληψία

Εικόνα Vera Chagipapa
Έχω ένα αγοράκι 8.5 χρονών με φαρμακανθεκτική επιληψία και αυτισμό πάει τα 4 τελευταία χρόνια στο "Περιβολάκι" αλλά δεν έχω δει βελτίωση. Σκέφτομαι να τον πάω στον "Μίτο της Αριάδνης" στην δάφνη που είναι του συμπεριφοριστικού μοντέλου και ήθελα γνώμες.

Σχόλια

Βερα

Εικόνα Angela Papastavrou
Βέρα σου εστειλα e-mail!!!
like1

Απάντηση για αυτισμός - επιληψία

Εικόνα Βασιλική Αβραμέα
Προς Θεού μακρυά!! Είχαμε το γιο μας δύο χρόνια και φύγαμε τρέχοντας.Το "μέρος" αυτό δεν έχει καμία σχέση με ΑΒΑ και συμπεριφοριστικά μοντέλα. Για την ακρίβεια δεν έχει σχέση με τίποτα επιστημονικο. Είναι ντροπή που αφήνει το κράτος και λειτουργούν τέτοιου είδους αίσχη. Στη διάθεση οποιουδήποτε για περισσότερες πληροφορίες.
like4

Aυτισμος - Eπιληψία

Εικόνα Vera Chagipapa
Kαλή μου Βασιλική θελω περισσότερες πληροφορίες. Είμαι καινούργια στο χώρο του Νόηση και δεν ξέρω πως να σε βρω να τα πούμε. Sτείλε μου σε παρακαλώ ενα μέιλ η πάρε με ένα τηλ και θα σε πάρω πίσω: 6972245561. SOS .
like1

αυτισμος-επιληψία

Εικόνα Vera Chagipapa
οποιος θέλει να με βοηθήσει το μέιλ μουέίναι chagipapa@hotmail.com.βερα
like2

αντίστοιχες ανησυχίες

Εικόνα Almak
Βέρα καλησπέρα. Αν θες για αρχή διάβασε το βιολογιό μου όπου θα δεις ότι έχουμε κάνει περίπου 7χρόνια στο περιβολάκι είχαμε κι εμείς επιληπτικές κρίσεις και αντίστοιχες ανησυχίες με εσένα. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί σου τηλεφωνικά. Αλλά για αρχή ρίξε μια ματιά να δεις την δική μας πορεία. Σήμερα είμαστε 14,5 χρόνων!!!!
like0

Επιληψια για πάντα;

Εικόνα salvador
Έχω ενα αγοράκι 7χρονών στα 5 έκανε ένα επιλιπτικο επεισόδιο αλλα μέχρι σήμερα δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τίποτα ανάλογο.Αυτό σημαίνει οτι ίσως και να μήν ξαναπαρουσιάσει ποτέ ή θα πρέπει να περιμένω και δεύτερο επεισόδιο και ας έχουν περάσει και αρκετά χρόνια;Ξέχασα να αναφέρω οτι η διαγνωσή μας ειναι 'διάχυτη αναπτυξιακη διαταραχη'
like1

Έχουμε το παιδί μας σε αυτή δομή

Εικόνα Άννα65
Έχουμε το παιδί μας σε αυτή τη δομή, και ήδη μας έχουν παραξενέψει πολλές καταστάσεις. Χρειάζομαι όσο γίνεται πιο άμεσα περισσότερες πληροφορίες, καθώς έχω προβληματιστεί αρκετά στο αν αξίζει τον κόπο να παραμείνω λίγους μήνες ακόμη ή αν πρέπει να φύγω όσο γίνεται πιο άμεσα!
like1

Συσκευή ανίχνευσης επιληπτικών κρίσεων

Εικόνα Δήμητρα
Για σας, διάβασα οτι εδω είστε όλοι γονείς παιδιών με επιληψία και έχω και εγώ ένα παιδάκι 7 ετών με φαρμακοανθεκτική επιληψία. Οι κρίσεις είναι στον ύπνο μόνο και επειδή το παιδί θέλει να κοιμάται μόνο του αλλά εμείς ανησυχούμε, αγόρασα μία συσκευή ανίχνευσης επιληπτικών κρίσεων στον ύπνο. Μέχρι στιγμής έχει επιτυχία στο 100%. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω αν την έχει πάρει κανείς άλλος για να μάθω αν πρέπει να προσέχω κάτι. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Το όνομα μου είναι Δήμητρα και το e-mail μου είναι dimid30@yahoo.com
like3

καλησπερα! ως προεδρος

Εικόνα μπουσίου κατερίνα
καλησπερα! ως προεδρος ειδικου δημοσιου σχολειου με ειδικοτιτα στον αυτισμο! θα ηθελα απλα να καταθεσω την αποψη μου. δεν υπαρχουν δυστηχως στην ελλαδα πλαισια εκπαιδευσης εξειδικευμενα για καμια κατηγορια ΑΜΜΕΑ. πολλεσ φορεσ ο ιδιοτικος φορεας παρεχει περισσοτερο εξειδικευμενο προσωπικο, σε σχεση με το δημοσιο.το θεμα διαφερει απο παιδι σε παιδι και κανενα παιδι δεν εχει τιποτα κοινο ή συγκρισιμο , ασχετα με τον ομοιο τιτλο της διαγνωσης.τουλαχοστον ας ενοθουμε ολοι ρε παιδια κι ας απαιτησουμε απο αυτο το κρατος κατι για τα παιδια μας!!! εχουμε φωνη και ειμαστε παρα πολοι
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.