Δικαίωμα στο ΕΚΑΣ...

Εικόνα takararas
Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Παναγιώτης και είμαι 38 χρονών. Είμαι συνταξιούχος με >80% αναπηρία από την κοινή νόσο. Η συνταξιοδότησή μου ξεκίνησε να μετά από την 1η Δεκεμβρίου 2010. Στις 24 Μαρίου 2011 θα ξεκινήσει η πληρωμή μου από το ΙΚΑ. Η σύνταξή μου θα είναι 495 ευρώ η κύρια και 83 ευρώ η επικουρική. ΣΥΝΟΛΟ 578 ΕΥΡΩ. ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΚΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 1) ΕΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ 2) ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.