Η δύναμη να συνεχίζω

Εικόνα Anonymous
Λοιπον... Πολλες φορες θετουμε στοχους στη ζωη μας... για να την κανουμε οσο το δυνατον καλυτερη και ομορφοτερη για εμας... Ομως τα πραγματα δεν πηγαινουν καθε φορα οπως θα θελαμε... Δεν παίρνουμε την προαγωγη που θα θελαμε... Δεν καταφερνουμε να περασουμε ενα μαθημα που ειχαμε διαβασει παρα πολυ... Η ακομα πετυχαινουμε μεχρι τα μισα εναν μας στοχο και στη συνεχεια τα χανουμε ολα...!!! Για ο,τι προσπαθουσαμε βδομαδες τωρα πια δεν υπαρχει τιποτα... Ισως μαλιστα τα πραγματα να ειναι πολυ χειροτερα!!! Και εδω με πιανει ειτε γελιο ειτε απογοητευση! Μα ολα δεν ειναι ζωη; Η υπομονη ειναι τοσο σημαντικη στη ζωη μας! Εξαλλου μετα την νεροποντη δεν βγαινει ουρανιο τοξο; Μετα την μερα δεν ερχεται η νυχτα; Μετα την βουτια στο κενο δεν ερχομαστε πανω; Η ιδια η θαλασσα ειναι αυτη που αφου πεσουμε μας ανεβαζει πανω; Ετσι λοιπον ειναι η ζςη!!! Ναι ετσι! Εξαλλου χωρις τις δυσκολιες δεν θα μπορουσαμε να φτασουμε στην ευτυχια.. Το ζητουμενο ειναι εμεις παντοτε να προσπαθουμε και καλο ειναι να ξερουμε οτι δεν υπαρχουν πραγματικα αλλα μονο πλασματικα εμποδια που εμεις δημιουργουμε... με το μυαλο μας... ο εγκεφαλος μας ειναι αληθινος... το μυαλο μας παλι οχι... ας δρασουμε λοιπον... γιατι σοφος ειναι αυτος που δρα τώρα! Και οχι αυτος που στεκεται να δρασει... Ας γινει αυτο το θεμα εναυσμα για ολους ! Γιατι ας μην το ξεχναμε... Οταν ειμαστε ο,τι καλυτερο, μπορουμε τα παντα γυρω μας αλλαζουν δια μαγειας.!!! Αυτο ειναι επιτυχια!!! :)

Σχόλια

Όμορφες αλλά ανώνυμες σκέψεις...

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Όμορφες σκέψεις. Τι κρίμα να είναι ανώνυμες και να μην γνωρίζουμε ποιο το έναυσμα. Θα επιμείνω ότι η ανωνυμία κρύβει φόβο και ίσως δείλια, να αντιμετωπίσει κάποιος αυτό που τον προβληματίζει, άλλα ο άνθρωπος είναι πλασμένος αγωνιστής.
like0

Μια μεγάλη μας επιτυχία

Εικόνα Jo
Μια μεγάλη μας επιτυχία σ'αυτό το ταξίδι είναι να μπορούμε να κοιτάμε τους άλλους στα μάτια. Εδώ είμαστε για να μάθουμε να αγαπάμε αληθινά όχι κρυμμένοι πίσω απ΄τις φοβίες μας και τους εγωισμούς μας. Δεν υπάρχει μαγεία υπάρχει η ομορφιά της ψυχής μας, που πρέπει να την στολίζουμε με αλήθειες. Όταν νικήσεις το εγώ και έρθεις στο εμείς. Όσο για τα εμπόδια μόνο πλασματικά δεν είναι. Το παν αγαπητή/έ ανώνυμη/ε δεν είναι η σοφία αλλά η ειρήνη της καρδιάς.
like1

Jo....

Εικόνα Ιωάννα
Είναι η ειρήνη της καρδιάς...η ηρεμία της ψυχής...και το να κοιτάμε τους άλλους στα ματια....αυτη είναι η αληθινή αγάπη και έχω να καταθέσω και εγω σε όλα αυτα που είπες ....μάθαμε τι είναι αληθινή αγάπη....το μάθαμε με καπως βίαιο τροπο...αλλα η γαλήνη της ψυχής μας είναι ότι ξέρουμε τι είναι αυτο που τόσα χρόνια ...αιώνες όλοι τώρα μιλάνε...αλλα λίγοι έχουν νιώσει....Υπάρχουν μικρά καθημερινά πράγματα που για εμάς είναι μεγάλες κατακτήσεις...και τι ανακούφιση Θεέ μου νιώθεις όταν τα κερδίζεις ..με ιδρώτα ψυχής...ξέρεις τι είναι να ιδρώνει η ψυχη σου και ΕΣΥ εκει να λιωνεις γι αυτο που τόσο πολυ αγαπάς???? !!! Αγαπητέ ανώνυμε ... Δεν υπάρχει σοφία...υπάρχει μεγαλοψυχια...ταπεινότητα..αποδοχή..αγάπη...δύναμη...ηρεμια της ψυχης...όταν έχεις τόσα μα τόσα πολλα εμπόδια?? όταν σχεδόν μόνο εμπόδια έχεις να αντιμετωπίσεις γιατί κανέναν δεν τον νοιαζει για τίποτα...μόνο που το τίποτα των άλλων είναι η δικη μας ολόκληρη ζωη!!!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.