Εμείς

Εικόνα Soula
Κάθε ένας από μας είναι μια διαφορετική η παρόμοια περίπτωση με διαφορετικό τρόπο ζωής. Μου έχει γίνει συνήθεια πλέον να ανοίγω τον υπολογιστή και να διαβάζω να συμπονώ, να μαθαίνω, να γράφω αυτο που νιώθω και πιστεύω, αυτο που ζω. Καθε μια / ενας απο μας τρεμει για το αγγελουδι - αγγελουδια του, προσπαθει μεσα στο μυαλο του να φανταστει τι ειναι το καλυτερο για εκεινο. Ποναει οταν ξεκιναει το σχολειο, ποναει οταν πονεσει το παιδι του στο σχολειο. Θυμωνει οταν το πληγωσουν, ειναι περηφανος οταν το επιβραβευουν. Ολοι γονεις με τις κακες και καλες μας μερες, ολοι με κεφι,ολοι με αγχος, ολοι με ενα δακρυ. Ολοι με μεγαλη ψυχη, καρδια και απιστευτη δυναμη, ολοι μας αγωνιστες και παιχτες σε ενα παιχνιδι που πολλες φορες οι κανονες, δεν ειναι με το μερος μας. Ολοι μας εδω να μοιραζομαστε μεσα απο αυτο το αψυχο πληκτρολογιο τοσα πολλα μυστικα και συναισθηματα που κρυβουμε μεσα μας. Να μας εχει ο θεος καλα, να μας δινει δυναμη το αυριο ειναι μπροστα μας. Σουλα

Σχόλια

Συμπέρασμα

Εικόνα Angela Papastavrou
Έχει και το απρόσωπο διαδίκτυο την ... χάρη του! Μπορεί τελικά να έχει ένα πρόσωπο... το δικό μας! Να είμαστε ... ΕΜΕΙΣ!
like0

"Νόηση" ο-ε-ο...!!!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Είναι αυτό που έχω συζητήσει πρόσφατα με κάποια μέλη του "Νόηση", ότι όλα αυτά που κατά καιρούς γράφουμε σ' αυτό είναι κάτι σαν "άδειασμα" της αρνητικής ενέργειάς μας και γέμισμα με θετική! Ενεργεί ως βάλσαμο στην ψυχή μας και νοιώθουμε ότι κάποιος μας ακούει χωρίς να μας κοροιδεύει και που αντιμετωπίζει τα ίδια, και άρα μας καταλαβαίνει και μας συμπονάει!! 'Εχω πει πολλές φορές θα πω ακόμα μία, να 'ναι καλά ο 'Αγγελος με την ιδέα τών βιολογίων! Αλλά και όλοι εσείς γονείς, αγαπημένοι μου φίλοι, που μαζί είναι πάντα καλύτερα απ ότι μόνοι μας!! Με φιλία Μαίρη Βελλή
like0

Καλή δύναμη

Εικόνα marmar
Ενα θετικό σχόλιο, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, ένα χαμόγελο. Να είστε όσο μπορείτε καλύτερα και να βρίσκετε τρόπους να μεγαλώνετε το κουράγιο και την δύναμη σας. Ολοι χρειαζόμαστε να ακούμε την καλή μας κουβέντα.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.