Ένα μήνυμα στους γονείς

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Αγαπητοί γονείς, λάβαμε ένα μήνυμα μέσω E-mail στο NOESI.gr και μας ζητήθηκε να το κοινοποιήσουμε. Προέρχεται από έναν πατέρα, που πρόσφατα βρήκε κάποιον ειδικό να αναλάβει την υποστήριξη του παιδιού τους, μέσω του NOESI.gr.
    Θέλω να στείλω και ένα μύνημα στους γονείς: Mην απελπίζεστε, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, αρκεί να τους το ζητήσετε..

Σχόλια

Ετσι είναι!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
Εδώ να συμπληρώσω και εγώ οτι υπάρχουν "άνθρωποι" θεραπευτές τελικά και δεν είναι όλοι μονο για τα χρήματα και την οικονομική μας εκμετάλευση. Έναν τέτοιο άνθρωπο βρήκε και το δικό μου παιδί, μεσα απο το διαδύκτιο,απλά διαβάζοντας την ιστορία μας και τον εχει αναλάβει προσωπικά στον κέντρο της. Ισως τέτοιοι θεραπευτές να σπανίζουν όμως ναι υπάρχουν. Την ευχαριστώ θερμά μέσα απο την καρδιά μου...που οσα "ευχαριστώ" και να της πω δεν θα μπορέσουν ποτέ να της "ξεπληρώσουν" όλα οσα έχει κάνει σχεδόν δύο χρόνια τώρα για τον Νεκτάριο. Μην απελπιζεστε γονείς , υπάρχουν και "άνθρωποι",... αληθεύει!!! Αγγελική
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.