Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία στην Θεσσαλονικη

Εικόνα chrisa
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια/ον καλό εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή στη Θεσσαλονίκη, αν έχετε κάποια προσωπική εμπειρία από κάποιον με καλά αποτελέσματα και έχετε δει πρόοδο στο παιδί αυτό μ ενδιαφέρει. Θα ήθελα πληροφορίες για το πόσο διαρκεί μια συνεδρία - επίσκεψη και πιο το κόστος. ευχαρηστώ

Σχόλια

Mια συνεδρία λογοθεραπείας

Εικόνα Eidiki Paidagwgos
Mια συνεδρία λογοθεραπείας διαρκεί 45-55 λεπτά και μια "λογική" τιμή είναι γύρω στα 30/ωρα
like0

Πηγαίνουμε σε μια εργοθεραπεύτρια εδώ στην Θεσσαλονίκη

Εικόνα chrisa
Πηγαινουμε σε μια εργοθεραπεύτρια εδώ στην Θεσσαλονίκη και για μισή ώρα συνεδρίας μας χρεώνει 65 ευρω χωρίς μάλιστα απόδειξη[το παιδί είναι 3 ετών και λέμε ελάχιστες λεξόυλες μετρημένες,έχει περίπου 3 μηνεσ που την πηγαίνουμε μας την πρότεινε ο γιατρός και έτσι πήγαμε κατευθείαν στη συγκεκριμένη]και γι αυτό θέλω να ξέρω πως λειτουργούν και οι άλλοι,πάντως μου φαίνεται αρκετα μεγάλη η διαφορά στο ποσό και στην ώρα συμφωνα με αυτα που πληρώνω εγώ,γι αυτο θέλω να πάω και σε κάποιά άλλη,να δω και μια δεύτερη γνώμη,μήπωσ κάποια άλλη έχει διαφορετικό τρόπο προσσέγγισης και εκμάθησης με το παιδί,όποιος γνωρίζει για την Θεσσαλονίκη κάποια εργοθεραπεύτρια από προσωπίκη εμπειρία και έχει δει αποτέλεσμα το κυριότερο με το παιδι και πρόοδο ας με ενημερώσει,δεν θέλω να παω στα τυφλά να αλλάζω συνέχεια ειδικούς χωρίς αποτέλεσμα.
like3

Αισχροκερδια

Εικόνα Γιάννης_1970
65!!! και "μαυρα" !!! Ελεος!!! Στην Αθηνα σε 2 κεντρα η τιμη ειναι 38 Ευρω με αποδειξη (τουλαχιστον στο ενα απο αυτα και για 55 λεπτα)
like2

Φυσιολογική τιμή ακούγονται τα 30 και 40 ευρώ

Εικόνα chrisa
Πραγματικά από όσα μου λέτε και από ένα τηλέφωνο σε μια εργοθεραπεύτρια που πήρα στην τύχη βρίσκοντας το τηλέφωνο στον κατάλογο για να ρωτήσω μου είπε οτι είνα 45 λεπτά 30 ευρώ, φυσιολογική τιμή μου ακούγονται τα 30 και 40 ευρώ για τα συγκεκριμένα λεπτά, και φυσικά θα μπορώ να κάνω και παραπάνω συνεδρίες με τα ίδια χρήματα, σίγουρα θα πάω αλλού αλλά δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη και βλέπω να πηγαίνω τυχαία σε κάποια,για αυτό και άνοιξα το θέμα για διευκρινήσεις αλλά και να μου προτείνουν κάποια άτομα που είτε εχουν παει το παιδί τους είτε έχουν δει σε καποιο παιδί από το περιβάλλον τους αποτέλεσμα από κάποια ειδικό στην Θεσσαλονίκη.Ελπίζω με την βοήθεια σας να βρώ το κατάλληλο άτομο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
like2

Συνεδρίες λογοθεραπείας

Εικόνα nantiabani
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ nantiabani@hotmail.com ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
like3

Σας έστειλα και πριν αλλά δεν αναρτήθηκε

Εικόνα nantiabani
ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.Η ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ.ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 6977215731.ΕΔΡΕΥΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
like4

Επισκεφθηκα παιδοψυχολόγο για το παιδι μου

Εικόνα Μαρία
Επισκεφθηκα παιδοψυχολόγο για το παιδί μου καθώς παρουσιαζει κάποια συμπεριφορικά προβλήματα. Δεν ειχα προηγούμενη εμπειρία και επισκέφθηκα τον συγκεκριμένο κύριο μετα απο σύσταση της παιδιάτρου που παρακολουθεί το παιδί μου. Μου χρέωσε την συνεδρία (συμβουλευτική γονέων) 80 ευρω. Είναι μια λογική τιμή? Θα χρειαστεί να ξαναπάω και γι αυτο θα ήθελα να γνωρίζω. Σας ευχαριστώ
like3

Λογοθεραπεία

Εικόνα nantiabani
Γεια σας!Σας έχω στείλει τα στοιχεία του λογοθεραπευτή στη Θεσσαλονίκη στο Ε-mail που μου στείλατε... Ελπίζω να είστε καλά!
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.