Εργοθεραπεία και παιδοψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα angelou_kea
Καλησπέρα! Θα μπορούσατε να μας συστήσετε εργοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους στη Θεσσαλονίκη (και κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης); Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σχόλια

Eπεξήγηση

Εικόνα angelou_kea
Για να είναι πιο εύκολο και σε εσάς να μας συστήσετε κάποιον, πρόκειται για παιδί έκτης δημοτικού με εγκεφαλική παράλυση, έντονα προβλήματα συμπεριφοράς. Υπάρχει μεγάλο άγχος για το τι θα γίνει στο γυμνάσιο και επηρεάζει πολύ τόσο τους γονείς όσο και το ίδιο το παιδί. Εάν γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία ή του έχουν συστήσει εργοθεραπευτή ή παιδοψυχολόγο, παρακαλώ, ας επικοινωνήσει μαζί μας. Ευχαριστούμε και πάλι
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.