Εθελοντική δράση Σπουδαστών Σχολής Μηχανικών (ΑΕΝ)

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Φωτογραφία.Εθελοντική Δράση - Στήριξη στο Ειδικό Δημοτικό και ΕΕΕΕΚ Νταού Πεντέλης: Ως σπουδαστές της μεγαλύτερης και πιο ιστορικής Δημόσιας Ναυτικής Ακαδημίας στην Ελλάδα, μελλοντικά στελέχη της κορυφαίας Ναυτικής δύναμης στον κόσμο και λογιζόμενοι των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελληνική κοινωνία σήμερα, οργανώσαμε εθελοντική ομάδα προκειμένου να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης και ΕΕΕΕΚ, αναλαμβάνοντας την κοινωνική ευθύνη που μας αναλογεί. Φωτογραφία. Φωτογραφία. Φωτογραφία. Φωτογραφία.Με τη βοήθεια του δασκάλου μας κ. Ν. Τσούμα, οργανώσαμε ένα πλάνο εργασιών καθαρισμών – βαφής και επισκευών, ώστε να επιτύχουμε την αισθητική αναβάθμιση του χώρου του σχολείου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών. Αναζητήσαμε σε μια δύσκολη εποχή χορηγούς και καταφέραμε (κυρίως χάρη στη βοήθεια της εταιρίας VECHRO) να βάψουμε αρκετούς χώρους του σχολείου, αλλάζοντας την εικόνα του, ευελπιστούμε, προς το καλύτερο. Συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο Ραφήνας, τον οποίο ενημερώσαμε για τα προβλήματα του σχολείου. Εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για συνδρομή προκειμένου να εκτελεσθούν άμεσα κάποιες τεχνικές εργασίες στο σχολείο. Φωτογραφία.Οι εθελοντές, είμαστε κάτοικοι διάφορων περιοχών του νομού Αττικής. Η μεταφορά προς και από το σχολείο πραγματοποιήθηκε με δικά μας μεταφορικά μέσα και για όσους δε διέθεταν, με μεταφορικά μέσα καθηγητών. Επίσης, η παραχώρηση μέρους του ελεύθερου χρόνου μας προκειμένου να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την προαναφερθείσα δημιουργική κίνηση αλληλεγγύης, έγινε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Προσκομίζουμε υλικό της δράσης μας, ώστε η ευρύτερη κοινωνία, να γνωρίσει τα προβλήματα του σχολείου και να το στηρίξει μέσα από παρόμοιες ή άλλου τύπου δράσεις.

Είναι χαρά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προς όφελος συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Και η χαρά γίνεται μεγαλύτερη, όταν δημιουργεί παιδικά χαμόγελα. Με εκτίμηση, Εθελοντική ομάδα σπουδαστών ΑΕΝ/Α/Μηχανικών και Νικόλαος Τσούμας Φωτογραφία. Φωτογραφία. Φωτογραφία. Φωτογραφία.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.