Έτσι είμαι εγώ

Εικόνα Soula
Το μυαλό μου μοιάζει με ποτήρι, όταν ξεχειλίσει και μπει η τελευταία σταγόνα τότε μπουμ! Όλα συσσωρεύονται μέσα σε αυτο πρέπει με κάποιο τρόπο να βγουν. Αρχίζει μια πίεση στο κεφάλι ένα τρέμουλο σε όλο το κορμί μου και όλα όσα με αγχώνουν περνούν σαν φλας μπακ μπροστά από τα μάτια μου. Νιώθω τα πόδια μου να μην με κρατούν και η καρδιά μου χτυπά σαν τρελή. Νιώθω ότι καταρρέω κάνω τις αναπνοές μου, τις ασκήσεις χαλάρωσης μου μετά από μίση ώρα ηρεμώ και κοιμάμαι. Αυτή είμαι εγώ, ένας άνθρωπος με αδυναμίες, δεν είμαι Θεός ούτε βράχος και εγώ πολλές φορές λυγίζω. Μοιάζω με το δέντρο που το κουνά ο μανιασμένος αέρας, πάει να το σπάσει αλλά αυτο κρατιέται και μετά ξανά στέκει ορθό και επιβλητικό.

Σχόλια

Είμαστε άνθρωποι!

Εικόνα Angela Papastavrou
Αν δεν είμασταν ευάλωτοι,εύθραυστοι , αδύναμοι, γεμάτοι άγχος και με τόσες στιγμές αδυναμίας και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ! και προπάντων ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! (Δυστυχώς!!!)
like0

Σε ευχαριστώ

Εικόνα Soula
Σε ευχαριστώ, Άντζελα, όντως έτσι είναι, είμαστε άνθρωποι ...
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.