Ευχές ...γενικές και ειδικές

Εικόνα Ρήνα
Θέλω να ευχηθώ ο Χριστός να επισκεφθεί όλα τα σπίτια φέτος και ειδικά τα γλύκα παιδάκια του NOESI.gr και να φέρει την υγειά και τη πρόοδο και στους γονείς τους που με τόση αγάπη και τόσες αγωνίες τα διακονούν να τους δώσει δύναμη και χαμόγελο στα χείλη τους. Προβληματίζομαι για τις νέες αναρτήσεις, καταλαμβάνοντας τα αδιέξοδα και τις αγωνίες και μάλιστα αυτούς τους καιρους που τα οικονομικα προβληματα ειναι εντονα και παρακολουθω αλλοτε με χαρα τα καλα νεα [χρονια πολλα Αγγελική και Νεκτάριε να εισαι πάντα χαρουμενος], άλλοτε έχοντας φόβο για την εξαφανιση καποιων [δεν ξεχνω τον Οδυσσέα και τη μάνα Ελπίδα] και άλλοτε έχοντας αγωνίες για τα παιδάκια που μεγαλωνουν και βγαίνουν στο κόσμο που πρέπει να αντιμετωπίσουν... Ευχομαι παλι σε ΟΛΟΥΣ καλα Χριστουγεννα και το Θειο βρεφος να χαρισει ειρηνη στη πατριδα μας και στις καρδιες μας. Αγγελε ευχομαι και σε σενα Χρονια Πολλα και σ ευχαριστουμε που υπαρχεις....

Σχόλια

Ρήνα μου

Εικόνα Angela Papastavrou
Ρήνα μου εύχομαι σε όλα τα παιδάκια πρόοδο και υγεία και σε όλους τους γονείς καλή δύναμη και αισιοδοξία . Χρόνια Πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο και μια ελπίδα για ένα καλυτερο μέλλον...
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.