Γονείς παιδιών με αναπηρία - αδιόριστοι εκπαιδευτικοί

Εικόνα Κostas
Γεια σας είμαι πατέρας ενός κοριτσιού με αναπηρία και είμαι και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Θα ήθελα να επικοινωνήσω με άλλους γονείς με σκοπό να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο για εμας και τις οικογένειες μας. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου ας το κάνει στο E-mail: kg@mail.gr

Σχόλια

Μαζί σου!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
Είμαι μαζί σου !!! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και κάτι πρέπει να γίνει πια οργανωμένα!!! Σήμερα έγραψα γεγονότα που έγιναν σε γνωστές μου οικογένειες παρόλου ενόψιν της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου και έχω αγανακτήσει!!! Διάβασε: http://www.noesi.gr/node/1783#comment-4496 το μαιλ μου είναι angela@noesi.gr φιλικά Αγγελική
like1

Εδώ δείτε απόψεις τηις ΕΣΑμεΑ

Εικόνα Κostas
Eδω μπορειτε να δειτε τις αποψεις και τις προτασεις τις ΕΣΑμεΑ για το σχεδιο νομου για την ειδικη αγωγή. http://www.esaea.gr/index.php?module...ms=4&ns_news=1 Ειναι οι μονοι που αναφερονται στους γονεις παιδιων με αναπηρια, οτι δηλαδη θα επρεπε να τους περιλαμβανει στις προσληψεις η νεα ρυθμιση. Θα θελα να ακουσω τη γνωμη σας. Επισης απορω, ειμαι ο μονος γονεας παιδιου και αδιοριστος εκπαιδευτικος? Εχω μεινει μονος μου????!!!!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.