Η Μαρία μου εχθές ειχε γενέθλια

Εικόνα Vana Kalisperati
Γεια σας και παλι μετα απο πολλες μερες τωρα βρηκα το χρονο να καθισω και να σας διαβασω. Η Μαρια μου εχθες ειχε τα γενεθλια της γιναμε 2 χρονων, βεβαια δεν καταλαβαινει ακομα πολλα αλλα εχθες ηταν σαν μια μικρη πριγκίπισσα μεχρι που εφαγε και τρια κουταλακια απο την τουρτα της χαρηκα τοσο πολυ εκανα σαν μικρο παιδι κι εγω τους ελεγα συνεχεια η Μαρια μου η μικρη μου εφαγε τουρτα γελαγαν μαζι μου αλλα εγω χαιρομουν τοσο πολυ. Σημερα ειμαστε λιγο αρρωστες με πυρετο και με βηχα αλλα εμεις δεν το βαζουμε κατω θα περασουνε ολα. Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ξερω οτι και εσεις χαιρεστε μαζι μου ολοι εσεις με καταλαβαινετε καλυτερα γιατι ολα αυτα τα μικρα πραγματα που για τους αλλους ειναι δεδομενα για εμενα και την μικρη μου ειναι τεραστια βηματα-μεγαλωνω και μαθαινω και εγω μαζι της. Θελω για μια ακομη φορα να σας ευχαριστησω ολους εσας που εχετε διαβασει την ιστορια μας και θα καθισω μολις βρω λιγο περισσοτερο χρονο να απαντησω σε οσους δεν εχω απαντηση ακομα. Δεν σας εχω ξεχασει. Να ειστε ολοι σας καλα και σας ευχαριστω ολους.

Σχόλια

Nα τη χαίρεσαι

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Να τη χαίρεσαι καλή μου,χρόνια πολλά και καλά για τη μικρή σου πριγκίπισσα! Πολλά φιλάκια από εμάς και πολλές αγκαλιές και ευχές!
like2

Χρόνια πολλά!!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Χρόνια πολλά και καλά! Ευτυχισμένα και χαρούμενα! Σημ.: Είμαι σίγουρος ότι "καταλαβαίνει"...! Και του χρόνου!
like0

Να σου ζήσει!!

Εικόνα Γιάννης_1970
Να σου ζησει!! Παντα προς το καλυτερο!!
like2

Υγεία και ευτυχία

Εικόνα Ιωάννα
Της ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου... Φυσικα και κατανοει και αντιλαμβανεται... Μην εχεις αμφιβολια... Ηξερε οτι ηταν στο επικεντρο για κατι ακομα και αν δεν αντιλαμβανεται καλα το χρονο... Υγεια.. Ολα θα πανε σιγουρα καλυτερα απο οτι ειναι τωρα... Να την χαιρεσαι!!!
like2

Πολύχρονη

Εικόνα Anonymous
Να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις! Καλη προοδο!!!!!!!!
like1

Πολλές ευχές

Εικόνα Natassa
Χρόνια πολλά κι απο μένα, είμαι σίγουρη ότι οσο περνάει ο καιρός θα βλέπετε πολλά μικρά πραγματάκια που θα σας κάνουν χαρούμενη - καί μεγάλα κάποια στιγμή! Τα παιδάκια μας μας δίνουν το μέτρο - τι είναι σημαντικό και τι όχι...
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.