Ηρθε η παραλληλη!!!

Εικόνα Grace Under Pressure
Και ναι επιτελους, εχθες 1η Δεκεμβριου, ηρθε ενας δασκαλος για παραλληλη στηριξη για τον Γιαννη!! Λιγο τον ειδα, στο σχολασμα, ενας νεαρουλης ειναι, καλο παιδακι φαινεται, με ευγενικα ματια... μου θυμιζει τον αδελφο μου... Αντε και να δουμε!! :) Μολις πηραμε την 6η δοση, ηρθε... χμμμ, συμπτωση? Λετε να μου δωσει η εφορια τα χρηματα που μου χρωσταει δηλαδη? Να κανω και γω Χριστουγεννα σαν ανθρωπος και οχι με μιση ανασα??

Σχόλια

Grace

Εικόνα Ιωάννα
....xaxaxa και σε εμας έτσι ειπαν απο Δευτέρα έρχεται... θα μείνει όμως????
like1

Xαίρομαι..

Εικόνα Arntin
Χαίρομαι για εσάς. Λέτε να έρθει και η δική μας? Θα κάνω ένα τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια τη Δευτέρα (πράγμα το οποίο αναβάλλω να κάνω εδώ και δυο εβδομάδες). Και μακάρι να ακούσω κι εγώ καλά νέα. Έχω την αίσθηση ότι η δασκάλα μας δε θέλει να έρθει παράλληλη...ίσως και να κάνω λάθος ,όμως κάτι τέτοιο οσμίζομαι.
like3

Τελικά...

Εικόνα Ιωάννα
Είχα δίκιο...δεν θα μείνει...αδυνατεί...ούτε κ εγω όμως την θέλω...ένα τέτοιο άτομο με τόση ανασφάλεια κ ψυχολογία ..γαμησε τα ,...δεν την θέλω δίπλα στο παιδι μου...καλύτερα μόνο του!!!! Οι συμμαθητριες ειναι πολυ σημαντικότερες απο αυτήν έτσι όπως ειναι...έτσι όπως συμπεριφέρεται...2 μέρες ήρθε ...την τρίτη με χαρα μου ανακοίνωσε ότι θα φύγει...δοξασί είπα απο μέσα μου γιατί θα το έτρεχαν εγω ν φύγει....
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.