Καλή ερώτηση...

Εικόνα Grace Under Pressure
"Why fit in, when you were born to stand out?" Dr. Seuss Λάμψε, υπέρλαμπρο μου άστερι, λάμψε.. μην κρύβεσαι πίσω από συμπεριφορές - σύννεφα επειδή όλοι οι άλλοι στον κόσμο δεν εχουν την λάμψη της ψυχής σου... να είσαι πάντα ο εαυτός σου... το τετράγωνο κομμάτι στο παζλ με μόνο στρογγυλά... το έντονο πορτοκαλί ανάμεσα στα μουντά γκρίζα... Λάμψε αστέρι μου όπως μόνο εσύ μπορείς και άσε τους άλλους να θαυμάζουν και να ζηλεύουν την λάμψη σου... Σας αγαπώ πολύ αγοράκια μου... αστεράκια μου.. Η μανούλα

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.