Κατασκήνωση για παιδιά με αυτισμό

Εικόνα m-a-ma
Θα ήθελα, όποιος γνωρίζει κάτι για την κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης (Χαλκιδικής) της Πρόνοιας, ας μου απαντήσει, εάν είναι καλή γιατί μέσω του σχολείου μας, μας απέστειλαν αιτήσεις, για να δηλώσω συμμετοχή για τον γιο μου αλλά σήμερα κάποιος μου είπε ότι είναι απαράδεκτο. Θέλω να μάθω εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σχόλια

Κατασκήνωση

Εικόνα ανώνυμο
Θέλω να μάθω για την κατασκήνωση στη Μεταμόρφωση.
like1

εγώ την έστειλα στο τσαφ-τσουφ

Εικόνα synefo
Σήμερα πήγα και την είδα ,δεν ήθελε να φύγει,έχει ήδη 10 μέρες εκεί...Ο υπεύθυνος λέγεται Γεωργιάδης Γ,το τηλ. 6977352239. Πήγα εκεί γιατί μου την σύστησε μιά φίλη που είχε εμπειρία από εκεί. Δεν ήθελα όμως πριν να διαπιστώσω ο ίδιος τις συνθήκες να σας πω κάτι, αλλά τώρα πλέον μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα ενδιαφερθούν γιά το παιδί σας. Η κόρη μου 6 παρά δύο μήνες, είναι αρκετά λειτουργική κοινωνική και προσαρμόσιμη οπότε δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες. Εχει αποκλειστική συνοδό που μου την βρήκαν αυτοί από την κατασκήνωση. Οταν πρωτοπήγαμε ήταν άλλα δυό κορίτσια με πιό δύσκολα συμπτώματα, που είχαν και αυτά αποκλειστικές συνοδούς και εμένα μου φάνηκε ότι περνούσαν καλά.. Αυτή ηκατασκάνωση είναι στο Οφρύνιο μετά την Ασπροβάλτα, περίπου μιά ώρα από Θεσ/νίκη. Πάντε μιά βόλτα, δέστε το μέρος μιλήστε και με τον Γιώργο και καλές διακοπές..
like1

Ευχαριστώ

Εικόνα m-a-ma
Μαρία, σ' ευχαριστω, για της πληροφορειες. Μονο που ο γιος μου ειναι πολη υπερκηνιτηκος, προσκολημενος επανω μου, εχει μαθη οπου παω να ειναι μαζι μου. Σ' αυτο βέβαια φταιω εγω, γιατι δεν εργαζωμαι και οπου παω τον εχω μαζί μου. Και να σου πω την αληθεια, εγω εχω το σύνδρομο της στερησης. Δεν τον εχω αποχωριστεί ουτε λεπτο, και δεν ξερω πως θα ειμαστε μακρεια ο ενας απο τον αλλον. Λείπει πολύ συχνα ο ανδρας μου, και ο Χρηστος ειναι η παρεα μου.
like1

Mήπως ήρθε ο καιρός να ξεκολλήσεις;

Εικόνα synefo
Λευθέρη με λένε, όλοι έχουμε παθολογική αγάπη προς τα παιδιά μας αλλοιώς πως θα αντέχαμε το φορτίο; Πρέπει όμως και εμείς όπως και αυτά να το ξεπεράσουμε, όσο περισσότερο κρατάει η προσκόληση τόσο δυσκολότερα θα την αποβάλλουμε... Είμαστε διαφορετικά όντα, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Μην αφεθείς στο ρόλο της μητέρας που θυσιάστηκε γιά το παιδί της. Νομίζω ότι είναι ηρωισμός δίχως νόημα, διαφύλαξε την ακεραιότητα σου και επιδίωξε την ανεξαρτησία του παιδιού σου. ** αυτό το κτητικο <σου> πολύ μου την σπάει.. Τέλος πάντων το καλοκαίρι νομίζω ότι είναι ιδανική περίοδος γιά μιά προσπάθεια έστω..
like1

Μια παρεξηγηση.

Εικόνα m-a-ma
MAΡΙΑ.κυριε Λευθερη,οπος φενετε με παρεξηγησες,αλλα αυτο εγηνε επηδη δεν εξηγηθηκα.δεν ειπαρχη κολημα μεταξη μας,ολα εχουν γεινη αναγκαστηκα,και αυτο επηδη ζουμε σε ενα σπιτι 48 τετραγονηκα,εχω μια πεθερα που δεν βοιθαι σε τηποτα,ειναι σε ενα κρεβατη απο τοτε σχεδων που παντρεβτηκα δηλαδη εδω και 10 χρονια,οσο ειναι και ο χρηστος,ειπαρχη μονο ενα δοματιο,στο οποιο κημομαστε εγω ο αντρας μου και ο χρηστος μαζι επηδη η πεθερα μου μας ξεκαθαρησε οτι δεν θελη τον χρηστο μαζη της στο σαλονη γιατι την ενοχλη.στην οικογενεια εγω ειμαι και μητερα και πατερας και δουλα και νοσοκομα και 1000 αλα πραγματα.φησηκα αυτα δεν τα γραφω για να δηκεολογηθω αλλα για να καταλαβης εστο και ληγο το οτι και να θελω να ξεκολησω δεν ειναι εφηκτο,δεν σου τη σπαει μονο εσενα.και αυτο το κτητηκο μου σε δηαβεβεω δεν ησχειη.προσπαθω να τον εχω οσο ποιο ανεξαρτητος γηνετε.ληπαμε αν σου την εσπασα πολη.
like1

Xι χι χι χι χι :-)

Εικόνα Panic
Γελασα πολυ! Λευθερη με λενε λεει το synefo στη m-a-ma. Χι χι, εψαχνα και δω να δω τι τον ειχε πει τελικα καταλαβα οτι αυτο εγινε γιατι η m-a-ma πριν απο καθε ποστ της γραφει "Μαρια" δηλαδη το δικο της ονομα. Δεν σε ειπε εσενα Μαρια, Λευθερη. Λευθερη γιατι σε λενε Λευθερη και οχι Λευτερη; Μαρια γιατι βαζεις πριν απο καθε ποστ σου ενα "Μαρια"; Βαζε το στο τελος γιατι μας μπερδευει λιγο ειναι αληθεια. Αυτα. Ετσι για να μην ξεχνατε να γελατε καθε τοσο. Χαμογελαστε ειναι μεταδοτικο! :-)
like0

Κάτι σαν το Κορωπί;

Εικόνα Enlogo
Μαρία μου, πώς μπορεί να μην είναι υπερκινητικός ο Χρήστος μέσα σ' αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις; Δυστυχώς γινόμαστε ηρωίδες εντελώς παρά τη θέλησή μας, και αυτό σίγουρα δεν κάνει καλό και στα παιδιά. Γιατί τα παιδιά θέλουν κανονικές μαμάδες, άνετες και χαρούμενες και όχι ηρωίδες. Αλλά τα παιδιά ποιός τα σκάφτετεαι; Μόνον εμείς οι γονείς τελικά. Φαντάζομαι οτι τώρα που είναι καλοκαίρι και δεν υπάρχει και το σχολείο να έχει ο Χρήστος μια διέξοδο θα 'ναι πολύ πιο δύσκολα. Σκέφτομαι το Σύλλογο που έκανε η Αngela στο Κορωπί, με τους εθελοντές. Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και στη Θεσσαλονίκη; Επειδή το Χρήστο τον γνώρισα στη συνάντηση που έγινε εδώ, και μάλιστα ασχολήθηκα μαζί του (τον ακολουθούσα πάνω-κάτω στις σκάλες) θέλω να πω, για όποιον θα 'θελε να συνδράμει, οτι δεν είναι καθόλου ανεξέλεγκτος, ούτε βίαιος. Είναι δεκτικός, φιλικός, και "ακούει".
like1

Panic

Εικόνα Enlogo
Αν ήσουν στη θέση της m-a-ma θα γελούσες; Απ' όσα διάβασες, αυτό που σε προβλημάτισε είναι αν βάζει το όνομα μπρός ή πίσω;
like1

Σας ευχαριστώ όλους

Εικόνα m-a-ma
Κοιτάξτε, δε γνωρίζω από υπολογιστές, ούτε γράφω καλά, όταν έκανα την εγγραφή μου στο NOESI, αυτό με το όνομα έγινε κατά λάθος και δεν ξέρω πώς να το σβήσω, συγγνώμη αν σας μπερδεύει. Και όσο για τον Χρήστο είναι χαρούμενο παιδί, επειδή είμαι εγώ χαρούμενη μαζί του, σε αυτό δεν μπορεί να με κρίνει κανείς σας. Ούτε περνιέμαι καμιά ηρωίδα μαμά, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, προσφέρω στο παιδί μου [κατά τη δική μου γνώση] ο,τι μπορώ για να είναι ευτυχισμένος. Και είναι και πολύ έξυπνος, δεν μπορώ και να στεναχωρηθώ γιατί το καταλαβαίνει και στεναχωριέται και αυτός. Όσο για την κατάσταση στο σπίτι, όσο ζει η πεθερά μου δεν μπορώ να κάνω πολλά. Γιατί είναι ένας άνθρωπος ιδιότροπος, και παράξενος και είχα την ατυχία να το έχω πεθερά, και ο Χρήστος γιαγιά, γιατί δεν του έχει φερθεί ποτέ σαν γιαγιά. Οι δικοί μου γονείς είναι μακριά, ούτε αυτούς ξέρει. Γενικά πιέζομαι από όλους, μη με πιέζετε και σεις, από εσάς εδώ στη NOESI περίμενα απλά κατανόηση και καμιά καλή συμβουλή, μη με παρεξηγείτε για αυτά που γράφω, δεν έχω καμιά ευχέρεια λόγου, μιλάω στην ουσία μόνο με τον γιο μου και εσάς κια σα βλέπω σαν τους φίλους που δεν έχω. Ελπίζω να μη σας έθιξα σε τίποτα, καλή σας μέρε, εγώ και ο Χρήστος πάμε τώρα στη θάλασσα.
like0

Το έσβησα

Εικόνα m-a-ma
Τελικά κάθε φορά που γράφω πρέπει να το σβήνω το [μαρια], τώρα το καταλαβα.
like0

ΟΚ, ρυθμίστηκε

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Μη ανησυχείτε για το [ΜΑΡΙΑ], το ρύθμισα από τον λογαριασμό σας. Τώρα δε χρειάζεται να το σβήνετε κάθε φορά. Με την ευκαιρία να σας καλωσορίσω στο NOESI.gr :) 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
like1

Σας ευχαριστώ

Εικόνα m-a-ma
Σας ευχαριστώ και πάλι, και καλώς σας βρήκα.
like2

Αγαπητή Μαρία

Εικόνα synefo
Σε τίποτα και γιά κανένα λόγο δεν <μου την έσπασες>, Οσα έγραψα εναντίον του κτητικού <μου>, δεν αφορούσαν εσένα προσωπικά, αφορούσαν όλους μας ,εμένα περιλαμβανομένου. Εγώ ο ίδιος αναγνωρίζω κτητικότητα στον τρόπο που αντιμετωπίζω το παιδί μου ή και κάποιες άλλες καταστάσεις στην ζωή μου και παλεύω καθημερινά γιά να την περιορίσω.(την κτητικότητα). Δεν σε κατηγόρησα γιά τίποτε ούτε και θα μπορούσα να το κάνω αφού όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και όλοι αναζητώντας συμπαρτάσταση ερχόμαστε επισκέπτες εδώ.. Τώρα που μου περιγράφεις και τις συνθήκες διαβίωσής σου πραγματικά σου βγάζω το καπέλο..Δεν ξέρω εάν εγώ στην θέση σου θα το άντεχα ή εάν θα μπορούσα να συζητώ τόσο μειλίχια όπως εσύ. Σεβασμός και θαυμασμός. Σου στέλνω την αγάπη μου. καλά μπάνια
like1

Σε ευχαριστώ

Εικόνα m-a-ma
Σε ευχαριστώ πολύ και δεν αισθάνθηκα θιγμένη, απλώς ήθελα να εξηγηθώ για να μπορείς να καταλάβεις καλύτερα την κατάσταση, κανέναν από εμάς δε θεωρώ ήρωα, απλώς αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας αλλά και για μας.
like0

Πετα την πεθερα απ το τρενο

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Μαρια μου,μολις διαβασα αυτα που γραφεις για τις συνθηκες που ζεις καθως και για την σχεση σου με την τεχνολογια.Το δευτερο με εκανε και αισθανθηκα καλα γνωριζοντας οτι δεν ειμαι η μονη που δεν εχω ιδεα απο υπολογιστες,κινητα και γενικοτερα τετοια συστηματα.Οι φιλες μου λενε οτι ειμαι η χειροτερη διαφημιση για τον αντρα μου γιατι εχουμε καταστηματα με κινητα και εγω κυκλοφορω με ενα nokia 3310 all time classic πως το αποκαλω το οποιο ειναι μπαταρισμενο με χαρτοταινια και ειτε ειναι κλειστο ειτε πεταμενο.Οσο για τις συνθηκες που ζεις και την σχεση σου με την πεθερα σου νομιζω οτι πρεπει να παρεις δραστικα μετρα και καθε κατεργαρης να παει στον παγκο του.Εμας ηταν συνειδητη επιλογη το να κανουμε πολλα παιδια αλλα φαινεται πως η πεθερα μου η οποια ποτε δεν βοηθησε σε τιποτα ,μενει στην Κερκυρα και δεν την εχουμε επιβαρυνει στο παραμικρο ηταν αντιθετη και για αυτο τον λογο ειναι περιεργο αλλα καθε φορα που με κοιταζει βλεπω το βλεμμα του ΄΄σου αξιζε΄΄ στα ματια της παρα τις προσποιητες γλυκες στον Οδυσσεα.Την εστειλα λοιπον εκει που της αξιζει να ειναι και αν δεν βοηθαει ας μην το κανει,δεν με χαλαει.Παρε το παιδι σου καλη μου ,δωσε του το αποθεμα ψυχης που διαθετεις καιολη σου την αγαπη και οσο για την πεθερα σου και κανενα μπινελικι θα πρεπει που και που να πεφτει.
like0

Απάντηση

Εικόνα m-a-ma
Όσο για την τεχνολογία, ο γιος μου ξέρει καλύτερα και τα κινητά αλλά και τον υπολογιστή από μένα και τον άντρα μου. Όσο για την πεθερά, μη νομίζεις ζει την ζωή του όπως του αξίζει.
like2

Enlogo, Synefo και Μ-a-ma

Εικόνα Panic
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι μου κανετε επιθεση Εnlogo. Αν προσεβαλα τη Μama επειδη γελασα με την παρεξηγηση και οχι μαζι της τοτε να μου το πει η ιδια να της ζητησω συγνωμη. Και ναι θα γελουσα και αν ημουν στη θεση της Μ-a-ma γιατι να μη γελουσα; Εγινε ενα αστειο μπερδεμα σιγα το πραγμα! Δεν με προβληματισε το αν βαζει το ονομα μπροστα ή πισω, γελασα απλως που εγινε αυτο το μπερδεμα με το Synefo. Ελεος ειναι λαθος και το να γελουμε πλεον; Και εγραψα στο τελος του ποστ γελαστε ειναι μεταδοτικο ακριβως για να μην υπαρχει συνεχως ενα βαρυ κλιμα στο NOESI.gr. Το οποιο τελικα σχολιο μου δημιουργει βαρυ κλιμα τη στιγμη που "μου τη λετε". Λοιπον για να ξεκαθαριζω τη θεση μου δε μ' αρεσει να εχω οποιαδηποτε ρηξη με κανενα κυριως οταν ειναι εντελως ασχετη με το λογο που μπηκα εδω. Ξεκαθαρα λοιπον δε θελω να τσακωθω μαζι σας Enlogo απαντω μονο και μονο επειδη το σχολιο σας ηταν υπο τυπο ερωτησεων. Και Mama ή Synefo αν σας ενοχλησε που γελασα με την παρεξηγηση των ονοματων... αν σας προσεβαλα αθελα μου, πειτε μου το και ειμαι προθυμη να απολογηθω. Τι αλλο να πω... Α! Kατι ακομα και γω αχρηστη ειμαι με τα κομπιουτερ. Το ανεφερα αλλωστε ξανα... Sτην αρχη μαλιστα εβαλα email χωρις το .com στο τελος και δεν ηξερα και γιατι δεν ερχονται οι απαντησεις :) Tο λεω αυτο σε περιπτωση που νομισε κανεις οτι ειρωνευομαι το οτι εκανε λαθος η Mama. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Τελοσπαντων, σας παρακαλω μην ειστε συνεχως ετοιμοι για λεκτικες διαμαχες... δεν υπαρχει λογος.
like0

Panic καλημέρα

Εικόνα m-a-ma
Panic καλημερα, να σου πω οτι και εγω γελασα με το ονομα μου, δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση, αλλωστε οπως ειπες ειμαστε για αλλο λόγο εδω. Και εχεις δικιο, χρειαζόμαστε και λιγο γελιο στη ζωη μας. Ουτε με σενα αλλα ουτε και με τον Λευθερη παρεξηγηθηκα. Δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει κανενα προβλημα.
like0

Κάτι ακόμα

Εικόνα m-a-ma
Κάτι ακόμα που ήθελα να προσθέσω, δεν είναι κακό που και που να μας κατσαδιάζουν για να συνερχόμαστε, για να προχωράμε ποιο καλά και σωστά στο μέλλον.
like0

m-a-ma

Εικόνα Panic
Σ'ευχαριστω m-a-ma που απαντησες. Μου εφυγε ενα βαρος. Και να με κατσαδιασετε οσο θελετε, οποιος θελει οταν κανω κατι λαθος για το λογο που ειμαι εδω. Θα χαιρομουν αν με κατσαδιαζε καποιος και μου ελεγε αυτα τα οποια λες για τα βαρεα μεταλλα ή για το ΑΒΑ ή για τον τροπο που συμπεριφερεσαι στο παιδι ειναι λαθος. (ψεματα λεω δε θα χαιρομουν θα το δεχομουν ομως σιγουρα. Χτες μολις δεχτηκα ενα σχετικο λαθος μου που μου το επεσημανε ο αδερφος μου) Δεν ειναι οτι δεν δεχομαι συμβουλες ή οτι δε θεωρω οτι εχω περιθωρια βελτιωσης. Για το αν γελω ευκολα δε δεχτηκα να με κατσαδιαζουν. Και κυριως γιατι δεν το εκανα με κακο σκοπο. Νιωθω οτι συνεχως γινονται παρεξηγησεις και δεν μ'αρεσει. Ηρεμηστε λιγο γινετε καλοπροαιρετοι. Ολοι την ωρα "τη λεει" ο ενας στον αλλο και οπως το ειπες και συ Μαρια ακριβως επειδη ολοι εχουμε τα προβληματα μας το τελευταιο που χρειαζομαστε ειναι να ειμαστε σε ενταση και οταν ειμαστε εδω...
like1

Το ξέρεις Panic

Εικόνα Enlogo
Το ξέρεις Panic γιατί αντέδρασα έτσι. Γιατί όταν διάβασα αυτά που έγραφε η M-a-ma έφερα στο μυαλό μου όλα τα προσβλητικά κι ανεπίτρεπτα που της αράδιασε η Star, που δεν της άξιζαν, κι επίσης το γεγονός οτι πρόσφατα εσύ αιστάνθηκες την υποχρέωση να εκφράσεις στη Star την εκτίμηση σου. [Για δικούς σου λόγους]. Δεν γράφω για να υποστηρίξω κανέναν, ούτε πολύ περισσότερο γιατί πιστεύω οτι κάποιος δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του. Εκφράζω αυτό που εγώ αισθάνομαι απέναντι στο γεγονός. Κι αν η M-a-ma βρήσκει τη δύναμη να λέει "δεν πειράζει", και να χαμογελά, αυτό δεν απαλλάσει από την ευθύνη αυτόν που της φέρθηκε με απρέπεια. Είναι υποτιμητικό να λες οτι είμαστε συνεχώς έτοιμοι για λεκτικές διαμάχες(και το 'χεις ξαναπεί) λες κι είμαστε παιδάκια που τσακώνονται. Είμαστε γονείς σε αγώνα δύσκολο, δεχτήκαμε απρόκλητη επίθεση, κάποιοι από μας "λουστήκαμε" τα χίλια μύρια, κι εσύ έλεγες απλά οτι τα λόγια της Star "πονάνε", ή στην καλύτερη περίπτωση πως "δεν είναι σωστό."
like1

ο γρύλος

Εικόνα stelios
Διαβάζοντας τα μηνύματά σας έψαξα να βρω ποια είναι αυτή η star. Κατάλαβα ότι είναι αυτιστική ή έτσι λέει τέλος πάντων. Συγκρίνοντας τα γραφομενά της με τη συμπεριφορά του γιου μου δεν μπορώ να πω ότι έχει κοινά σημεία, αλλά αυτή η απαξίωση που βλέπω σ' αυτά που γράφει έχει αρχίσει λίγο να την έχει και ο γιος μου, θα προσπαθήσω όμως να μην φτάσει στην ηλικία της κυρίας star και να είναι τόσο πικρόχολος. Διαβάζοντας όμως μου ήλθε στο μυαλό ένα ανέκδοτο. Το ξέρετε αυτό με το γρύλο; Ένας μένει με το αυτοκίνητό του το βράδυ από λάστιχο. Ανακαλύπτει ότι δεν έχει γρύλο μαζί του για να το αλλάξει. Από μακριά βλέπει ένα φως. Πηγαίνοντας προς τα εκεί βλέπει ένα σπίτι. Χτυπάει την πόρτα, βγαίνει ένας άνθρωπος και ευγενικά τον ρωτάει ο δικός μας "μήπως έχετε ένα γρύλο;" Ο άνθρωπος του σπιτιού αρχίζει να τον βρίζει γιατί τον ξύπνησε και τελικά τον διώχνει. Στο δεύτερο σπίτι τα ίδια, στο τρίτο έβγαλε και ντουφέκι ο ιδιοκτήτης και για να μην τα πολυλογώ σε όσα σπίτια πήγε τον έδιωχναν κακήν κακώς παρ' όλο που πάντα ήταν πολύ ευγενικός. Κάποια στιγμή κατάκοπος χτυπάει και το τελευταίο σπίτι της σειράς και βγαίνει ένας άνθρωπος που τον ρωτάει ευγενικά τι θέλει. Εκνευρισμένος ο δικός μας και κουρασμένος του απαντάει "να πας να γα...θεις και και συ και ο γρύλος σου". Αυτά
like0

Enlogo...

Εικόνα Panic
Αν ειναι υποτιμητικο ή οχι δεν ξερω. Δεν το ειπα για να σας υποτιμησω αλλα γιατι το πιστευω και το βιωνω. Αν ειστε γονεις σε αγωνα δυσκολο να παραμεινετε ως γονεις σε αγωνα δυσκολο. Καθε φορα που πατε να γραψετε ενα ποστ να λετε ειμαι εδω γιατι ειμαι γονιος σε αγωνα δυσκολο. Αν γινοταν αυτο τοτε δε θα μου κανατε παρατηρηση για το γεγονος οτι γελασα. Σωστα? Το γεγονος οτι γελασα προσεβαλε το ρολο σας ως γονεις σε αγωνα δυσκολο? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ζητατε απο μενα? Να θυμωσω εγω στη star επειδη ειπε οτι ειπε ΣΕ ΣΑΣ? Και που ειπα οτι τα λογια της πονανε ή οτι δεν ηταν σωστο και πολυ μου ηταν. Και ελεος! Δεν ειχα δικαιωμα να την ευχαριστησω τη στιγμη που εμενα με βοηθησε? Εχω μια απορια. Κανατε σε ολους οσους δεν πηραν θεση στη διαμαχη σας με τη star, επιθεση? Απαντηστε μου κυρια enlogo γιατι επιτιθεστε ειδικα σε μενα! Το εχω μεγαλη απορια... Επειδη βγηκα και ειπα οτι την ευχαριστω? Οτι θα "απολογουμουν" και για το οτι ευχαριστησα τη star δεν το περιμενα, ας ειναι ομως... Λοιπον, πριν μια βδομαδα αναγκαστηκα να ταξιδεψω για σοβαρους προσωπικους λογους, δυστυχως. Στην επιστροφη μου το αεροπλανο εκανε σταση στο Αμστερνταμ και η Σταρ ηρθε εκει και μου απαντησε σε πολλες ερωτησεις. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να το κανει αυτο και κανενα ωφελος αρα το λιγοτερο που μπορουσα να κανω ηταν να την ευχαριστησω. Ενας ανθρωπος τον οποιο δεν γνωριζα μπηκε στον κοπο να ερθει να με γνωρισει και να απαντα σε ερωτησεις μου. Να μην ελεγα ευχαριστω? Να ελεγα μην ερθεις Σταρ στο αεροδρομιο γιατι μιλησες ασχημα στους αλλους στο νοεσις? Λαθος μου που γραφω εδω αυτη την απαντηση μου και ζητω συγνωμη απ οσους τη διαβαζουν και νιωθουν οτι χανουν το χρονο τους διαβαζοντας ασχετα πραγματα, με το λογο που ειναι εδω(το ενιωσα και γω πολλες φορες και λυπαμαι που τωρα γινομαι η αιτια να το νιωθετε εσεις αυτο). Αφου ομως μου κανετε δημοσια την επιθεση ειμαι αναγκασμενη. Ακομα κατι... Ειπατε οτι διαβαζοντας οσα εγραψε η mama φερατε στο μυαλο σας τον τροπο που της μιλησε η Σταρ. Μπορειτε να μου εξηγησετε το συνειρμο σας? Λεω ξανα οτι δε θεωρω σωστο το οτι η Σταρ ειπε στη mama, οτι της ειπε η ανιψια, οτι δε βλεπει το παιδι της. Αλλα πώς ηταν αυτο σχετικο με το οτι γελασα εγω για την παρεξηγηση που εγινε με το ονομα? Ειδατε λοιπον γιατι νιωθω οτι συνεχως ειστε ετοιμοι για λεκτικες διαμαχες? Γιατι απο κατι εντελως ασχετο βρεθηκαμε να συζητουμε παλι! Και να συζητουμε για ασχετα! Θυμωνω με τον εαυτο μου που δεν καταφερα να μην απαντησω.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.