ΚΕΠΑ και αυτισμός

Εικόνα πετρος
Περιμέναμε 7 μήνες για να περάσει ο γιος μου, που έχει αυτισμό από τα ΚΕΠΑ. Μας ήρθε η ειδοποίηση ότι περνάμε σήμερα και εκεί που είπα "δόξα τω θεώ", πηγαίνοντας στο ΚΕΠΑ μας είπα ότι αναβάλλεται και θα μας έρθει άλλη ειδοποίηση! Θα ήθελα να ρωτήσω, θα περιμένω πάλι 7 μήνες ή μας δουλεύουν!; Και τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Σχόλια

Μία από τα ίδια

Εικόνα georgiake
Λυπάμαι που δεν έχω απάντηση στα ερωτήματά σου τα οποία είναι και δικά μου. Έχουμε από τον Οκτώβριο, εννέα μήνες δηλαδή, που περιμένουμε ειδοποίηση από το ΚΕΠΑ για να περάσουμε από την ακριβοθώρητη επιτροπή... Αν ήμουν έγκυος θα είχα γεννήσει :))
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.