Κορδόνια

Εικόνα Soula
Για άλλη μια φορά τα σκαλιά που ανεβοκατεβαίνουμε με έκαναν να νιώσω περήφανη για το παιδί μου. 'Όσο χαζό κι αν ακουστεί είμαι πανευτυχής διότι μάθαμε να δένουμε τα κορδόνια των σπορτέξ. Κι ανακαλύπτω για άλλη μια φορά πως τα μικρά πραγματάκια που μπορεί να συμβαίνουν καθημερινά μπορούν να σου προσφέρουν μια τεραστία χαρά και ευεξία. Φιλικά, Σούλα

Σχόλια

Όντως έτσι

Εικόνα Angela Papastavrou
Όντως έτσι είναι!!! Τα μικρά πράγματα μας προσφέρουν χαρά και...ΕΛΠΙΔΑ !!!
like1

Το νόημα της ζωής...

Εικόνα Kari
Φίλη Σουλα, Η διάφορα μας από τους άλλους γονείς είναι πως εμείς μάθαμε να εκτιμούμε μικρά απλά και καθημερινά πράγματα και ίσως με αυτο τον τρόπο βιώνουμε το πραγματικό νόημα της ζωής. Η ευτυχία στην ζωή βρίσκεται μέσα στην καθημερινότητά μας και όχι μέσα σε περίπλοκες καταστάσεις.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.