Λίγα λόγια για μένα και...

Εικόνα Soula
Τοσο καιρο μιλαω, μιλαω και γραφω για το παιδι μου. Διαβαζοντας κατι ενος καινουργιου μελους αποφασισα να γραψω τι συμβαινει, τι σημαινει πανικος, καταθλιψη... για μενα. Περναγαμε ωραια εκεινη την ημερα εως οτου ηρθε η ωρα να φυγουμε απο το σπιτι των φιλων μας και να γυρισουμε στο δικο μας. Απο τοτε που ειχε γεννηθει το παιδι μου ειχα να παλεψω με τους διαφορετικους τροπους υγιεινης των παππουδων. Ημουν μαθημενη αλλιως, κολλημενη αν θελετε να πειτε. Ημουν μανουλα ομως και δεν μπορουσα να ρισκαρω την υγεια του δικού μου παιδιου. Τα δουλευα πολυ καλα ολα αυτα μεσα στο μυαλο μου. " Γιατι μου το ειπε αυτο;;" δινουν στο παιδι αυτο που μολις δαγκωσαν;; Ειχα φτιαξει στο μυαλο μου την τελεια μολοτωφ.... και ΜΠΑΜ. Επιστροφη στο σπιτι λοιπον, ξαφνικα η καρδια μου χτυπα σαν τρελλη, το κεφαλι μου παει να σπασει, θελω να βγω απο το αμαξι, να βγω απο το λουκι που εχω μπει χωρις να το θελω , να βγω απο τις σκεψεις μου, νομιζω οτι θα πεθανω. Κριση πανικου ,καταθλιψη, αγχωδης διαταραχη. Μεχρι τωρα συμβαινει αυτο, τωρα ομως αλλες φορες με ελεγχω και αλλες το χανω το παιχνιδι και το μυαλο μου νικα. Δεν θα σας κουρασω αλλο απλα θελω να σας πω οτι μεσα σε ολη αυτην την ψυχικη αναστατωση ακουγα "εσυ εισαι πιο δυνατη", τι σε επιασε, δεν το ελεγχεις σωστα και σε βαζει απο κατω κ.α. Οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα ξερει να λεει. Μονο ανθρωπος που βασανιζεται απο καποια αναλογη διαταραχη ξερει τι σημαινουν τα πιο πανω. Ξερει πως ειναι να σου κοβονται τα ποδια να νομιζεις οτι θα λυποθημησεις αλλα να σφιγγεις τα δοντια γιατι απο το χερι κρατας το παιδι σου και εισαι μονη. Αν εχετε διπλα σας καποιον που εχει κρισεις;... Καταθλιψη;... Απλα αγκαλιαστε τον, αγαπηστε τον μην τον απομακρυνεται. Συμβουλες θα παρει απο τον γιατρο του, νιρβανα απο τα χαπια του , να βρει τι φταιει;; απο την ψυχοθεραπεια του,δυναμη;; απο την αγαπη και την φιλια σας. Σε ολους τους συμπασχοντες, η δυναμη τελικα πραγματικα ειναι μεσα μας. Με εκτιμηση, Σουλα

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.