Μαθήματα μουσικής για παιδί με ΔΑΔ

Εικόνα stakat
Καλημέρα σε όλους! Σκεφτόμαστε να γράψουμε το ηλικίας 6,5 ετών αγοράκι μας για μαθήματα πιάνου. Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει εάν υπάρχει κάποιο ωδείο ή σχολή που δέχεται παιδιά στο φάσμα και βρίσκεται στις περιοχές Παπάγου,Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό; Εάν επίσης κάποιος γονέας ή ειδικός έχει τέτοια εμπειρία και άποψη σχετικά με το αν ωφέλησαν τα μαθήματα, παρακαλούμε να μας πληροφορήσει. Ευχαριστώ πολύ!

Σχόλια

Ιδιωτικό Ωδείο στο Χαλάνδρι

Εικόνα Stathis

Καλημερα, Υπάρχει πολύ κοντά σας το ιδιωτικό ωδείο, Κόνταλυ http://www.kodaly.gr/ Ωδείο Κόνταλυ, Κύπρου 61, 15233 Χαλάνδρι / Τηλέφωνο και Φαξ: 210 6811708 / Τηλέφωνο: 210 6824940 / Κινητό γραμματείας: 69 42488794 / e-mail: info@kodaly.gr

Εκεί πήγαινε το παιδί της, στο φάσμα, μια φίλη και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Εναλλακτική και ποιο οικονομική λύση, το Ωδείο στο δήμο σας, αν υπάρχει με πιο οικονομικές τιμές, σαφέστατα και δέχονται παιδιά στα φάσμα γιατί κι εγώ σε δημοτικό ωδείο πηγαίνω το γιο μου και η δασκάλα πιάνου είναι πολύ συνεργάσιμη.

Χαιρετισμούς,
Ρένα

like0

Ευχαριστώ!

Εικόνα stakat
Αγαπητή Ρένα, Σ' ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι κάθε καλό για σένα και το παιδάκι σου!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.