Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

Εικόνα nikosma

Γεια σας! Είμαι μαθηματικός και ενδιαφέρομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή.

Με ένα τέτοιο μεταπτυχιακό μπορώ να έχω τα τυπικά προσόντα για διορισμό σε σχολείο ειδικής αγωγής? Βασικά, δεν ξέρω πού να το ψάξω. Ψάχνω στο ιντερνετ το αντίστοιχο ΦΕΚ αλλα δε το έχω βρει. Ψάχνοντας βρήκα ένα μεταπτυχιακό στο Παιδαγωγικό Αθήνας με τίτλο "Ειδική Παιδαγωγική και Ψυχολογία" με κατεύθυνση Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας-Συμβουλευτικής και υποκατεύθυνση Ειδικής Αγωγής και ένα στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Βόλου με τίτλο "Ειδική Αγωγή". Μήπως γνωρίζτε τη διαφορά των δύο αυτών μεταπτυχιακών και όσο αφορά τις σπουδές, αλλά και όσο αφορά τα τυπικά προσόντα που παρέχουν? Επίσης και μία γνώμη σας πάνω σε μία τέτοια επιλογή μεταπτυχιακού θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Σχόλια

Με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ αυτός ο τομέας της Ειδικής Αγωγής

Εικόνα ανώνυμη
Με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ αυτός ο τομέας της ειδικής αγωγής. Εγώ πάλι έχω τελειώσει Διοικηση Επιχειρήσεων αλλά θα ήθελα να στραφώ προς αυτόν τον τομέα. Μήπως πήρες καμία απάντηση από κάποιον ειδικό;
like3

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

Εικόνα ανώνυμο
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ. ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΟ. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΣΠΕΤΕ-ΣΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.
like1

Σπουδες στην Ειδική Αγωγή

Εικόνα t_afro
Καλησπέρα. Ειμαι φοιτητρια στο μεταπτυχιακο του ΠΤΔΕ στην Αθήνα. Οι κατευθύνσεις ειναι δυο. Η μια Ειδικη Αγωγή και η άλλη λογοθεραπεία - συμβουλευτική. Εγώ είμαι στη δεύτερη. Απ' ότι ξέρω μπορείς να δουλεψεις κανονικα σε ειδικό σχολειο. Ειδικος παιδαγωγος βγαίνεις. Αν θελετε κατι άλλο ευχαρίστως να σας απαντήσω.
like2

Μεταπτυχιακό στην Ειδικη Αγωγή

Εικόνα Γιωτα
Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ, χρειάζομαι πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά του ΠΤΔΕ στην ειδικη αγωγή. Πότε γίνονται, πώς το μαθαίνει κανείς.. Είμαι απόφοιτη του Φ.Π.Ψ. Φιλοσοφικής Αθηνών και μητέρα παιδιού με Δ.Α.Δ.. Ευχαριστώ.
like2

Μεταπτυχιακό και περαιτέρω εκπαίδευση

Εικόνα papia
tha ithela na se roiso an meta to metaptixiako prepei na pareis peraitero exidikeusi..gia paradeigma an thes na asxolitheis apokleistika kai mono me mathisiakes diskolies prepei epeita na kaneis kati epipleon? euxaristo!!!
like2

Μεταπτυχιακό ΠΤΔΕ: Αναζητώ βιβλίο

Εικόνα ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Καλημέρα, τυγχάνω μεταπτυχιακός στο τμήμα πληροφορικής του ΠΤΔΕ και αναζητώ το βιβλίο του Γκίβαλου "Επιστήμη γνώση και μέθοδος" για τις εξετάσεις, μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις;
like1

Το βιβλίο το πήρα από την "Πρωτοπορία"

Εικόνα ανώνυμο
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΓΡΗΓΟΡΗ" ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
like2

Μήπως θυμάσαι τα θέματα που είχαν πέσει;

Εικόνα alexandrad
Καλησπέρα! Μήπως θυμάσαι τα θέματα που σ' είχαν πέσει όταν έδινες;;; Αναφέρομαι στην κοπέλα που είναι στο Τμήμα Λογοθεεραπείας! Δίνω τώρα και έχω πελαγώσει με την Ανατομία!
like1

μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη

Εικόνα thaleia
καλησπέρα είμαι απόφοιτη του μεταπτυχιακού ειδικής αγωγής του ΠΤΔΕ Ιωαννίνων. συνήθως οι προκυρήξεις βγαίνουν λίγο πριν το Πάσχα.Να μπαίνεις στις διευθύνσεις των πανεπιστημίων που σε ενδιαφέρουν και θα τα βρεις. Μπορείς ακόμη να τηλεφωνείς στη γραμματεία κάθε σχολής που ενδιαφέρεσαι. Εγώ τότε τους είχα τρελάνει.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.