Οφθαλμίατρος για παιδιά με αυτισμό

Εικόνα Anonymous
Παρακαλώ, αν ξέρετε να μου συστήσετε κάποιον οφθαλμίατρο για παιδιά με αυτισμό.

Σχόλια

Oφθαλμιατρικές εξετάσεις

Εικόνα Emma
Εμεις τα κανουμε στο Νοσοκομείο Παιδων Πεντελης, την τελευταια φορα τα κανουμε με αναισθησια, διοτι ο Δημητρης δεν συνεργασεται πια - παιζει με το εξοπλισμό :)) 'Εμμα
like5

Kαι εμείς εκεί κάναμε την εξέταση

Εικόνα Angela Papastavrou
Τον μόνο που έχω να σας συστήσω είναι τον κο Μανιό Νικόλαο που είναι ο διευθυντής της οφθαλομολογικής κλινικής Παίδων Πεντέλης, που είναι πολύ καλος και τον έχουμε επισκεφτεί τόσο στο Παίδων οσο και στο ιδιωτικο του ιατρείο (απογεύματα Δευτέρας και Πέμπτης μόνο). Επειδή τις περισσότερες ώρες και μέρες ομως βρήσκεται στο Νοσοκομείο καλύτερα να πάτε εκεί!!! Εννοείται ότι ακόμη και για μια απλή εξέταση ο Νεκτάριος δεν είναι συνεργάσιμος, άρα η νάρκωση με το σιροπάκι είναι απαραίτητη, δυστυχώς!!!
like3

Πού έχει το ιατρείο

Εικόνα γιωργος
Πού έχει το ιατρείο γιατί λόγω δουλειάς μάλλον δε με βολεύει το Νοσοκομείο.
like2

Αμπελοκήπους

Εικόνα Angela Papastavrou
Μάνιος Νικόλαος, λοιπόν, στους Αμπελοκήπους στην λεωφόρο Αλεξάνδρας 146Β. Τηλέφωνο: 2106438531 (απογεύματα Δευτέρας και Πέμπτης μόνο).
like1

Ευχαριστώ

Εικόνα γιωργος
Ευχαριστώ πολύ. Τώρα διάβασα το "βιολόγιο" που έχεις γράψει για την πρόοδο του Νεκτάριου και σας συγχαίρω για το κουράγιο και την υπομονή που δείξατε για το παιδί σας και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι κόποι που κάνατε θα ανταμοιφθούν.
like2

Νά 'σαι καλά!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
Να μη με ευχαριστείς καθολου, το χρέος μου έκανα το οποίο ειναι κοινό για όλους μας, δηλ. να ενημερώνουμε το κόσμο με ό,τι ξέρουμε, με όποιο γιατρό ή καλό θεραπευτή γνωρίζουμε. Ναι έχει κάνει προόδους το παιδί μου και θα κανουν όλα τα παιδιά με τον καιρό!!! Να είσαι αισιόδοξος και να έχεις μάτια και αφτιά πάντα ανοιχτά. Σας εύχομαι τα καλύτερα και ένα καλο και ξεκούραστο καλοκαίρι!!! Αγγελική
like1

Oπτιμέτρης

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Σχετικά με τον οφθαλμίατρο που βοηθάει τα παιδιά με προβλήματα αυτισμού, θέλω να σου πω ότι εμείς για την Ειρήνη ακολουθούμε οπτιμέτρη γιατρό. Εχουμε καταφέρει με αυτό το τρόπο να ενεργοποιήσουμε το οπτικό νεύρο της Ειρήνης έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί πλέον τα πάντα. Εχουμε δει τεράστια καλυτέρευση. Εχω γράψει για αυτό σε προηγούμενο βιολόγιό μου. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς στο site www.visiontraining.gr. Αν ενδιαφέρεσαι για τον γιατρό στείλε μου ένα Mail να σου δώσω περισσότερα στοιχεία. Πραγματικά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Είναι σημαντικό να ξέρουμε για αυτά τα παιδιά ότι βλέπουν πολύ καλά αλλά όχι σωστά και αυτό διορθώνεται με την ενεργοποίηση του οπτικού τους νεύρου. Φιλικά, Κατερίνα Ζαρίφη
like4

Κατερίνα σε ευχαριστώ

Εικόνα γιωργος
Κατερίνα σε ευχαριστώ. Το E-mail μπορείς να μου το στείλεις στο: jero_ni_mo@hotmail.com.
like3

Πληροφορίες για οπτιμέτρη

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Κατερινα, θα ηθελα πληροφοριες για τον οπτιμέτρη. Αν μπορεις στειλε μoυ Ε-mail στο glkarydi@yahoo.gr. Eυχαριστω, Ελπιδα
like3

Πληροφορίες

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Γιώργο, Σου έχω στείλει δύο φορές τις πληροφορίες που μου ζήτησες αλλά δεν μπορώ να δω αν τις έχεις λάβει. Απάντησέ μου σε παρακαλώ ότι τα έχεις πάρει. Αν όχι να στα ξαναστείλω. Ευχαριστώ, Κατερίνα
like1

Θαυμασμός

Εικόνα Τζούλια
Βρε, Αγγελική μου ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας δίνεις κουράγιο. Ο Σαββούλης μου λέει τις πρώτες λεξούλες του! Σε περιμένω να τα πούμε από κοντά!! Να είσαι πάντα καλά.
like1

Το έλαβα

Εικόνα γιωργος
Κατερίνα, το έλαβο και σου έστειλα απάντηση στο E-mail σου.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.