Πάνος πηγή αγάπης

Εικόνα dina
Είμαι μητέρα του Παναγιώτη 17 χρονών που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση-τετραπληγία. Επί 5 χρόνια έκανα στην Αμερική την μέθοδο GLEAN DOMAN. Μετά επειδή έκανε σπασμούς έκανα τη μέθοδο Dr. Άννινου. Επίσης πήγα στην Κύπρο και έκανα Αμινοξέα από κάποιο ινστιτούτο της Ρωσίας. Παρ΄όλα αυτά αν ξέρει κάποιος κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον Παναγιώτη μου ας επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης αν χρειάζεστε κάποιες πληροφορίες για τις παραπάνω μεθόδους που ακολούθησα επικοινωνήστε μαζίμου. Νιώθω πολύ καλά που επιτέλους μπορώ να επικοινωνήσω με άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τα παιδιά τους.

Σχόλια

Προς dina

Εικόνα -Aναστασία
Καλησπέρα σας!Δεν έχω να σας προτείνω κάτι με χειροπιαστό αποτέλεσμα...δυστυχώς!Σίγουρα θα έχετε ακούσει για το υπερβαρικό οξυγόνο και για θεραπείες σε διάφορες ευρωπαικές κ μη χώρες με βλαστοκύτταρα.Αμφίβολα τα αποτελέσματα στην 1η περίπτωση κ "πειραματικά" τα στάδια στη 2η όπως λένε... Θα ήθελα πληροφορίες για τα αμινοξέα.Μέχρι την πέμπτη περιμένω τηλ. από Κύπρο από κέντρο αποκατάστασης με ρώσους γιατρούς,στη Λεμεσό...Μιλάμε για το ίδιο κέντρο?Μου το πρότεινε γονέας με ενήλικο πλέον γιο 30 ετών,που στα 13 του έπαθε εγκεφαλίτιδα.Πήγε 3 φορές Κύπρο.Την 1η είδε διαφορά 20-30%,τη 2η 10% κ την 3η 5%.Αξιζε τον κόπο.Η περίπτωση βέβαια αυτή διαφέρει πολύ από τη δική μας,αφού το πρόβλημα ήταν κυρίως κινητικό με ΜRI που έδειχνε βλάβη στην παρεγκεφαλίδα. Αν είναι εύκολο πείτε μου όσα περισσότερα μπορείτε για τη θεραπεία,τη διάρκειά της ,τα αποτελέσματα,το κόστος και την περίπτωση τη δική σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλή συνέχεια!
like3

Dina

Εικόνα Ιωάννα
Αγαπητη ντινα κ μενα η κορουλα μου 30 μηνων σημερα εχει εγκεφαλικη παραλυση -σπαστικη τετραπληγια.δεν ξερω τι ειναι αυτες οι μεθοδους που αναφερεις θα ηθελα να μαθω πληροφοριες σχετικα.εμεις κανουμε φυσιοθεραπειες την μεθοδο bobath-ndt κ εργοθεραπειες κ βλεπω βελτιωση στην μικρη μου αρκετη. βεβαια δεν καθεται μονη της ακομα δεν στεκεται μονη της αλλα το νοητικο της επιπεδο ειναι καλο κ εχουμε πληρη επικοινωνια μιλαει οχι καθαρα αλλα καταλαβαινουμε τι θελει να πει κ τον σεπτεμβριο αρχιζουμε κ λογοθεραπειες. οποιον εχω ρωτησει αν θα πρεπει να κανουμε περισσοτερες θεραπειες στην μικρη ειναι αρνητικος ειναι αρκετες οι μερες που κανουμε μας λενε!θα ηθελα να μαθω πληροφοριες σχετικα κ να επικοινωνησουμε κ τηλεφωνικως γιατι οχι! χαρηκα για την γνωρημια, καλως ηλθες στην παρεα μας φιλικα dany d
like2

ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Εικόνα dina
Νομίζω ότι είναι η ίδια περίπτωση, όμως σε μένα τα αποτελέσματα ήταν πρόσκαιρα. Έκανα την θεραπεία και για έξι μήνες περίπου είχα δει μεγάλη διαφορά στο κινητικό μέρος του Παναγιώτη. Όμως πιστεύω ότι όταν τελειώνει ο κύκλος τους και η επιρροή τους στον οργανισμό , επανέρχεται σχεδόν στα ίδια ο ασθενής. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη ενώ είχαμε αναθαρίσει ο Παναγιώτης επανήλθε στην ίδια κατάσταση. Όσον αφορά το κόστος εγώ εδώ και τόσα χρόνια είχα δώσει περίπου εξακόσιες χιλιάδες δραχμές.Η θεραπεία κράτησε 10 ημέρες και συνοδευόταν από κάποια φυσικοθεραπεία 45΄λεπτών περίπου.Πιστεύω ότι όσο ενεργούν τα αμινοξέα βλέπεις κάποια διαφορά μετά νομίζω επανέρχεται ο ασθενής στα ίδια. Αυτό συνέβη σε μένα τουλάχιστον. Εγώ αντιμετώπιζα δυστονικά προβλήματα και υπερτονία. Ευχαριστώ.
like1

εγκεφαλική παράλυση σπαστική τετραπληγία

Εικόνα dina
Αγαπητή dany d καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους ανακαλυψα το site αυτό και μπορώ να συνομιλώ με γονείς που έχουν τα παιδιά τους κάποιες ιδιαιτερότητες όπως και μένα. Όσον αφορά τις μεθόδους πιστεύω ότι ανάλογα με την εικόνα του παιδιού και το πόσο σοβαρή είναι η βλάβη άλλες βοηθούν πολύ και άλλες λιγότερο. Αν ο Παναγιώτης μου δεν είχε τόσο σοβαρή βλάβη πιστεύω ότι θα τον βοηθούσε πολύ η μέθοδος DOMANN. Αν θέλεις πληροφορίες ευχαρίστως ακόμα και να επικοινωνήσουμε για να σου πω ότι μπορώ και να βοηθήσω. Καλή δύναμη. Ευχαριστώ.
like2

Μέθοδος DOMANN

Εικόνα sofiag
dina καλημέρα, αν μπορούσες θα ήθελα και εγώ, να μας πεις για την μέθοδο αυτή. Ενδιαφέρομαι για τις κόρες μου, που έχουν εγκεφαλική παράλυση - τετραπληγία και η μία έκανε και κρίσεις επιληψίας, τις οποίες έχουμε ρυθμίσει με φαρμακευτική αγωγή. Ευχαριστώ
like2

Προς dina

Εικόνα -Aναστασία
Τί μικρός που είναι ο κόσμος τελικα!!!!????Έχουμε συναντηθεί πριν λίγα χρόνια...Πάρε όποτε θέλεις στο 32277 να τα πούμε αναλυτικά! πολλά φιλιά!!!
like1

Doman Delacato

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Δείτε και στο "Βιβλίο των Παρεμβάσεων" του NOESI.gr για το DOMAN DELACATO στη σελίδα: http://www.noesi.gr/node/559.
like1

Επαφη με την κα Ντινα

Εικόνα nitsa
Θα ήθελα πολύ να στείλετε το e-mail σας για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αντιμετωπίζουμε και εμεις μια περιπτωση σπαστικης τετραπληγιας με εγκεφαλικη παραλυση και δυστονια . Η επαφη μαζι σας πιστευω θα μας βοηθησει παρα πολυ , το email μας ειναι nitsachris@yahoo.com . Ευχαριστω πολυ .
like5

Επαφή με Κα nitsa

Εικόνα dina
Κατ΄αρχήν ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά εδώ και λίγο καιρό δεν μπορούσαμε να έχουμε internet. Υπήρχε στην περιοχή μας κάποιο πρόβλημα , είναι τα "καλά" της επαρχίας βλέπετε. Θα σας δώσω το email μας και φυσικά είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να σας βοηθήσει.Το email που μπορείτε να επικοινωνείτε είναι: pantelis.vasilakis@yahoo.com Και πάλι συγγνώμη για την καθυστέρηση περιμένω νέα σας.
like0

Τηλεφωνική επικοινωνία με Κα nitsa

Εικόνα dina
Μπορειτε να με πάρετε στο τηλ. 2634051384 ή 6973013425 θα χαρώ πολύ αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω . ευχαριστώ
like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.