Πληροφορίες

Εικόνα Anonymous
Καλησπέρα σας, έχουμε ένα κοριτσάκι 3 χρονών. Ενώ μέχρι 8 μηνών όλα ήταν φυσιολογικά. Μιλαγε κουβέντες κτλ. Ξαφνικά όλα αλλάξανε και αρχίσανε τα προβλήματα. Δεν μπουσoύλαγε και κάτι βλέπαμε ότι δεν πήγαινε καλά. Η παιδίατρος δεν πήρε χαμπάρι. Μπουσουλησε 1 και κάτι και περπάτησε 2 χρονών απότομα. Τώρα δεν μιλάει καθόλου. Έναν χρόνο είμαστε συνέχεια στο “Παίδων” για εξετάσεις και όλες είναι αρνητικές. Μέχρι DNA τα πάντα. Χτες κάναμε και βιοψία μυός για το αυξημένο CPK. Κάνουμε έναν χρόνο λόγο- έργο-θεραπεία. Αλλά και εκεί δεν έχω εμπιστοσύνη γιατί βλέπω ότι μας βλέπουν και σαν έσοδο και μάλιστα με μεγάλο οικονομικό κόστος. Έχουμε παλαβώσει. Αν κάποιος γονέας έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, συμβουλές και ο,τι άλλη πληροφορία θα είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη για μας. Σας ευχαριστώ πολυ. e-m al.kapiris@yahoo.gr Στο Facebook: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

Σχόλια

Ψυχραιμία

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Πρώτα απ΄όλα ψυχραιμία. Οι παιδίατροι σας έχουν πεί ότι υποψιάζονται κάτι; Μέχρι τους 8 μήνες το παιδί είχε βλεμματική επαφή και ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα και σε αυτά που του λέγατε; Το ότι περπάτησε 2 χρονών δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Παιδονευρολόγος την έχει δει; Ξέρω ότι σας βομβαρδίζω με ερωτήσεις αλλά αν υπάρχουν και άλλα στοιχεία θα πρέπει να τα αναφέρετε γιατί ίσως κάποιοι γονείς μπορούν να αναγνωρίσουν κοινά στοιχεία με τα παιδιά τους.
like2

Σε αναπτυξιολογο ή παιδοψυχιατρο πήγατε;

Εικόνα katerina n.smyrni
Σε αναπτυξιολογο ή παιδοψυχιατρο πηγατε? Η κορη μου βρισκεται στο φασμα του αυτισμου και αυτα που περιγραφετε, μου ακουγονται οικεια. Ομως απλα η ελλειψη λογου, δεν παραπεμπει σε κατι τετοιο απαραιτητα, πρεπει να υπαρχουν και αλλες ενδειξεις... Προσωπικα ειμαι στη διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια. Ευχομαι ψυχραιμια και ολα να πανε καλα!!!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.