Πληροφορίες για παιγνιδοθεραπεία

Γεια σας μέλη του NOESI.gr. Θα ήθελα να μάθω αν στην Ελλάδα παρέχεται απο κάποιο κέντρο, πανεπιστήμιο κτλ εξειδίκευση στην παιγνιδοθεραπεία. 'Η έστω σεμινάρια... στην έχατη περίπτωση. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου προσφέρατε τις γνώσεις σας. επικοινωνήστε μαζί μου μέσω Ε-mail, γιατι ορισμένες φορές χάνομαι στην ανάγνωση των posts.... και τελικά καταλήγω να διαβάζω ο,τι δεν αναφέρεται στην ερώτηση μου. Ειναι τόσο καλό το site που απο τις ενδιαφέρουσες πληροφοριες... χάνομαι. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

Σχόλια

ΤΟ ΑΘΥΡΜΑ

Εικόνα ανώνυμο
http://www.playtherapy.gr/athirma.html ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
like1

Παιγνιοθεραπεία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Επίσης, υπάρχει η Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδος (www.dramatherapy.gr) που μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες. Επικοινωνήστε με την ΕΔΠΕ στο E-mail: info@dramatherapy.gr. Πρόγραμμα Παιγνιοθεραπείας, δείτε εδώ: http://www.dramatherapy.gr/dthtraingr.htm - agkou of noesi.gr :)
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.