Πρόωρη σύγκλιση ραφών και πηγής κρανίου παιδιού

Εικόνα victoria22

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για περιπτώσεις πρόωρης σύγκλισης των ραφών του κρανίου βρεφών και πότε χρειάζεται χειρουργική επέμβαση...

Σημ. από το NOESI.gr: Διαβάστε περισσότερα για την Κρανιοσυνόστωση, στον Οδηγό διαταραχών στη σελ.: http://www.noesi.gr/node/151

Σχόλια

Κρανιοσυνοστέωση

Εικόνα victoria22
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
like1

Ο ανηψιός μου έχει το ίδιο πρόβλημα

Εικόνα ανώνυμο
καλημερα και ο ανεψιοσ μου το ιδιο προβλημα εχει. Αν γνωριζετε κατι παρακαλω απαντηστε μου. Καλο Πασχα
like0

κρανιοσυνοστέωση

Εικόνα georgia.k
Αν και εχει περασει αρκετος καιρος και σιγουρα θα εχεις μιλησει με ειδικους,ισως να εχετε κανει και χειρουργειο,εγω εχω ενα κοριτσακι που δυστυχως διαγνωστηκε με κρανιοσυνοστεωση σε ηλικια 8 1/2 μηνων και ηταν δυσκολοτερο το χειρουργειο..αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες,η λυση του χειρουργειου μοιαζει με μονοδρομο αλλα και μονο που ειχατε εγκαιρη διαγνωση ολα καλα θα πανε....ευχομαι οτι καλυτερο για το παιδακι σου και για ολα τα παιδακια του κοσμου!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.