Προς Κatgian

Εικόνα Ιωάννα
Καλησπέρα δεν εχω λαβει νεα σου και θα ηθελα να μαθω πολυ τι κανετε... θα ηθελα να μιλησουμε και τηλεφωνικως αν γινεται με καποιον τροπο... θα εχεις στην διαθεση το τηλεφωνο μου αν θελεις για να επικοινωνησουμε για το καλο των μικρων μας... Να μαθει η μια μαμα απο την αλλη οσα περισσοτερα γινεται για να βοηθησουμε τις μικρες μας... Επισης αν καποιος αλλος γονεας εχει παρομοιο προβλημα με το παιδι του παρακαλω ας επικοινωνησει μαζι μου... Το εχω αναγκη για το καλο της μικρης μου... Αυτη η ανασφαλεια και το αγνωστο με τρομαζουν με φοβιζουν με σκοτωνουν... Θελω πραγματικα την βοηθεια σας!!!

Σχόλια

Γειά σου

Εικόνα katgian
Γειά σου σου έχω στείλει το τηλέφωνο μου στο Ε-mail σου, να τα πούμε καλύτερα. Περιμένω τηλεφώνημα σου. Να είσαι καλά.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.