Αναδρομική ισχύς επιδόματος πρόνοιας

Εικόνα Sakis35

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, Λέγομαι Θανάσης και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν μπορείς να διεκδικήσεις αναδρομικά χρήματα από το επίδομα πρόνοιας. Ο λόγος είναι ότι έκανα αίτηση το Νοέμβριο του 2011 στο ΚΕΠΑ Αλεξ/πολης. Πέρασα επιτροπή το Σεπτέμβριο του 2012. Μετά από ένα μήνα βγήκε η απόφαση 67% για 2 χρόνια αλλά με ισχύ απο τον 11-2011. Το θέατρο του παραλόγου. Δηλαδή, αν μου δίναν 1 χρόνο θα είχε ήδη λήξει..Και σε ερώτησή μου στο ΚΕΠΑ μου λεει μια 'δημόσιος' υπάλληλος ''δε θα λύσω εγώ τα προβλήματα του κράτους''. Από την πρόνοια άτυπα μου είπαν ότι δε δίνουν αναδρομικά επιδόματα αλλά από όταν καταθέσεις τα χαρτιά σ'αυτούς. Μήπως ξέρει κάποιος ή καποια κάτι?

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Skate for Autism.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.