Σχεδιασμός χώρων για άτομα με αυτισμό

Εικόνα gngarch
Γειά σας, είμαι πολύ καινούργιος στο φόρουμ και ήδη νιώθω αρκετά χαρούμενος. Ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει σχετικά και κυρίως μέσα από την εμπειρία με άτομα που έχουν αυτισμό, πως θα πρέπει να είναι ο χώρος κατοικίας τους έτσι ώστε η ζωή τους να είναι όσο πιο έυκολη γίνεται... Σημ. Είμαι αρχιτεκτονας και σχεδιαζω μια στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για τέτοια άτομα.

Σχόλια

Σχεδιασμός χώρων για άτομα με αυτισμό

Εικόνα Stathis
Καλό μεσημέρι, δείτε : http://www.autismcenter.org/openingdoors.aspx http://www.autismcenter.org/documents/openingdoors_print_042610_001.pdf http://stardust.asu.edu/research_resources/research_files/60/105/Download_the_full_report_in_PDF_format.pdf http://www.autism-architects.com/?page_id=707 http://www.ehow.com/how_5331078_design-autistic-childs-room.html Εφόσον θα έχετε εμπειρία θα μας ενδιέφερε να γνωρίζουμε πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ρένα Καλλέργη renakallergi@gmail.com irene.kallergi@actionaid.org Μέλος ΔΣ ΕΔΑΑΦ (Ένωση για τα Δικαιώματα Ατόμων Αυτιστικού Φάσματος) Μέλος ΔΣ ΕΟΔΑΦ (Έθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα Ατόμων Αυτιστικού Φάσματος)
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.