Συμμετοχή σε έρευνα για τα κοινωνικά δίκτυα

Εικόνα sofilaz
Πρόσκληση σε έρευνα για τα κοινωνικά δίκτυα στον τομέα της υγείας. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι η Σοφία και στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου στην ΑΣΟΕ κάνω διπλωματική με θέμα την επίδραση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στον τομέα της υγείας! Σκοπός της έρευνας είναι η επίδραση των εικονικών κοινοτήτων υγείας (κοινωνικών μέσων δικτύωσης) στη διαδικασία λήψης απόφασης των μελών τους.

Η συμμετοχή είναι ανώνυμη και δεν παίρνει παραπάνω από δέκα λεπτά!

Είναι απαρραίτητο τα άτομα που θα απαντήσουν να είναι μέλη μιας εικονικής κοινότητας ή φόρουμ όπως είναι το NOESI.gr! Έτσι πήρα το θάρρος να συμμετέχω στην παρέα σας!

Μπορείτε να δείτε & να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο, ακολουθώντας το link

Online ερωτηματολόγιο σε μορφή Google Docs Ευχαριστώ πολύ! Λαζαρίδου Σοφία


Λίγα λόγια για το προφίλ της έρευνας

Γίνεται στο πλαίσιο μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στην ΑΣΟΕ. Αφορά την την επίδραση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (social networks) στον τομέα της υγείας. Έχει σκοπό να μελετήσει την επίδραση των εικονικών κοινοτήτων υγείας (κοινωνικών μέσων δικτύωσης) στη διαδικασία λήψης απόφασης των μελών τους.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της μελέτης, θα γίνει προσπάθεια για την ανάλυση του προφίλ των μελών εικονικών κοινοτήτων υγείας, με βάση τα παρακάτω:
  • τα κίνητρα συμμετοχής των μελών,
  • τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα ανταλλαγής των πληροφοριών και της κοινωνικής υποστήριξης,
  • τον βαθμό στον οποίο οι ιατρικές κοινότητες επηρεάζουν τα μέλη στην διαδικασία λήψης αποφάσεων τους).
Τέλος, θα μελετηθούν οι εικονικές κοινότητες σαν εργαλεία δημιουργίας αξίας στις επιχειρήσεις που τα χρησιμοποιούν. Μετά την συλλογή 200 ερωτηματολογίων σε ελληνικές και αγγλικές εικονικές κοινότητες υγείας θα γίνει στατιστική ανάλυση με SPSS και σταλούν τα αποτελέσματα της έρευνας μου σε οποιόν το επιθυμεί ή και στο NOESI.gr.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.