Θέλω να πω ότι είναι υπέροχο να δίνω κουράγιο

Είναι υπέροχο να μπορώ να δώσω κουράγιο σε όλους εσάς και να πάρω κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Ευχαριστώ και από εδώ την κυρία Βασιλείου για το συγκινητικό της γράμμα. Έστειλα και E-mail αλλά απάντηση δεν πήρα, δεν πειράζει όμως. Να συνεχίσετε να ελπίζετε ότι ο αγώνας που κάνετε για να δώσετε το καλύτερο στα παιδιά σας όλοι εδώ, θα δικαιωθεί.

    Σημείωση από το NOESI.gr: Η μετατροπή του κειμένου από τα Greeklish στα Ελληνικά έγινε από τον εκδότη του NOESI.gr. Thelo na po oti einai iperoxo pou mporo na doso kouragio se olous esas kai na paro kouragio na sinexiso tin prospatheia mou efxaristo kai apo edo tin ka vasileiou gia to sigkinitiko tis gramma. Esteila kai mail ala apadisi den phra den peirazei omos na sinexizete na elpizete oti o agonas pou kanete gia na dosete to kalutero sta paidia sas oloi edo tha dikaiothei

Σχόλια

Με ανεξίτηλο μελάνι γραμμένη στην καρδιά μου

Εικόνα ligeri
Αγαπημένη μου Likavgh, To email σου το πήρα, το χάρηκα στα γρήγορα και όταν επέστρεψα να σου απαντήσω, ίχε χαθεί από προσώπου σελίδας. Προφανώς εκ παραδρομής το έσβησα μαζί με άλλα που συνήθως διαγράφω. Συγνώμη κορίτσι μου, αν κατά λάθος το έσβησα, εν σημαίνει οτι δεν σ' έχω με ανεξίτηλο μελάνι γραμμένη στην καρδιά μου. Για να μην αφήσω καμία λέξη σου να πάει χαμένη, αν εσύ το έχεις αποθηκεύεσει κάνε ένα κλικ να μου το στείλεις και σου υπόσχομαι αυτή τη φορά θα είμαι ιδιαίτερα προσεκτική.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.