Θεραπευτής ABA

Εικόνα potemkina
Γειά σας. Μήπως ξέρει κανείς πού να βρω μία καλή θεραπεύτρια ΑΒΑ, που μπορεί να έρχεται στο σπίτι; Έχω γιο με αυτισμό και μου είπανε ότι θέλει ΑΒΑ και πολλές ώρες μάλιστα. Έχω βρει μερικά Κέντρα αλλά οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες. Και δεν ντρέπονται καθόλου.

Σχόλια

Αν πρόκειται για Αθήνα

Εικόνα Gerakina
Αν πρόκειται για Αθήνα, επικοινωνήστε μαζί μου.
like0

Είμαι ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός

Εικόνα ανώνυμο
Γεια σας. Είμαι ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός και εκπαιδευμένη (θεωρητικά και πρακτικά) στο ΑΒΑ. Θα με ενδιέφερε. Αν θέλετε πείτε μου σε ποια περιοχή μένετε.
like0

Σε ποια περιοχή

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
πείτε μας.
like0

Παγκράτι

Εικόνα potemkina
Παγκράτι
like0

Παρακαλώ επικοινωνήστε

Εικόνα potemkina
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στον Ε-mail: na37859@gmail.com
like0

Θεραπεύτρια ΑΒΑ

Εικόνα ametalize
Γεια σας είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Κοινωνιολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια. Έχω εκπαιδευτεί στο ΑΒΑ πρακτικά και θεωρητικά. Αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου και θα σας αποστείλω το βιογραφικό μου. Οι τιμές είναι πολύ λογικές.
like0

Έφηβος με αυτισμο υψηλης λειτουργικοτητας

Εικόνα ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ   ΝΗΣΤΙΚΑΚΗ
ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
like0

Θεραπεύτρια ΑΒΑ

Εικόνα ανώνυμο
Κα Νηστικάκη δεν βλέπω το e-mail σας.
like2

Θεραπεύτρια ΑΒΑ

Εικόνα ανώνυμο
Γεια σας είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Κοινωνιολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια. Έχω εκπαιδευτεί στο ΑΒΑ πρακτικά και θεωρητικά. Αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου και θα σας αποστείλω το βιογραφικό μου. Οι τιμές είναι πολύ λογικές. Δεν βλέπω πουθενά το email σας.Αν θέλετε επικοινωνείστε μαζί μου. ametalize@yahoo.gr
like0

Σχόλια χωρίς είσοδο στο λογαριασμό μέλους

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Προς όλους, στη σελ. αυτή. Ο λόγος που δεν βλέπετε το E-mail σας ότι γιατί γράφετε σχόλια χωρίς προηγουμένως να έχετε μπει στο λογαριασμό μέλους σας. Οι λογαριασμοί μελών επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας με κάθε μέλος ξεχωριστά. Το όνομα μέλους όταν εμφανίζεται είναι link που σας επιτρέπει να δείτε λεπτομέρειες και στοιχεία επικοινωνίας για κάθε μέλος. Στη σελ. αυτή, τα σχόλια έχουν εγκριθεί για πρακτικούς λόγους, και έτσι έχουν δημοσιευτεί, χωρίς ωστόσο να έχουμε την πρόθεση να δημοσιοποιήσουμε τα E-mail που δηλώσατε στο σχετιό πεδίο, που ανέφερε ότι "το πεδίο αυτό δε θα είναι δημόσια ορατό από τα υπόλοιπα μέλη". ΑΓΚ Εκδότης NOESI.gr
like1

ΑΒΑ

Εικόνα laura22
Γεια σας, Εχω μια κορη με αυτισμο και θα ηθελα μια/εναν ABA θεραπευτη που δουλευει στην θεσσαλονικη. Κανει PECS και εργοθεραπεια αλλα θελω να δοκιμαζω ABA αλλα δεν βρισκω στην θεσσαλονικη προς το παρον. Γινεται και στην Καλαματα.
like0

ΑΒΑ

Εικόνα katerinafagkra
Γειά σας. Έχω δουλέψει 10 χρόνια ως θεραπεύτρια ΑΒΑ στην Νέα Υόρκη. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστιμίου Columbia με Master στην αναπτυξιακή ψυχολογία. Γύρισα στην Ελλάδα πριν μερικούς μήνες. Έχω δουλέψει με παιδιά από 2 έως 18 ετών που λειτουργούσαν σε διάφορα επίπεδα του αυτιστικού φάσματος. Αν ακόμα χρειάζεστε βοήθεια στείλτε μου ένα e-mail: kfagkra@gmail.com
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.