Τίποτα δεν αλλάζει τελικά.. (;;;)

Εικόνα Anonymous
Για μια ακόμα φορά μετά από 2 χρόνια που είχα σταματήσει το ψάξιμο για το [το όνομα αποκρύπτεται] μου επιβεβαιώνω αυτό που φοβόμουν.. Μέσα στα 2 αυτά χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει... Μόλις έπεσε στα χέρια μου μια εφημερίδα... "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία"... Από τις 4/11/07... Δεν ξέρω αν πρέπει να σας παραπέμψω να διαβάσετε το άρθρο... Εξαθλίωση,απογοήτευση,θλίψη... Εικόνες ντροπής... Ιστορίες φρίκης... Ακόμα και σήμερα... Εν έτη 2007... Τέτοια εξαθλίωση; Τέτοια ανεπάρκεια; Τέτοια αδιαφορία; Ρητορικά ερωτήματα... Ξερω τις απαντήσεις... Για μια ακόμα φορά διαβάζοντας το άρθρο αυτό με κυριεύει απόγνωση... Εικόνες που έχω δεί... Καταστάσεις στις οποίες έχω δει τον αδελφό μου... Μέχρι πότε θα ταλαιπωρούνται οι αθώες ψυχούλες τους; Είναι τόσο δύσκολο να διευκολύνουν οι υπεύθυνοι τις ζωούλες τους; Δε ζητάνε παλάτια! ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΠΛΟΥΤΗ, ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΧΡΥΣΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ, ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ! Μόνο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης ζητάνε! Ασφάλεια εγκαταστάσεων, καθαριότητα, επαρκή και κατάλληλο προσωπικό, κατάλληλο φαγητό! Και την αγάπη μας, την αγκαλιά, το φιλί, το χάδι την παροτρυνση μας... Τόσο δύσκολο είναι; Επειδή νομίζω οτι η αναδημοσίευση ξένων κειμένων απαγορεύεται θα σας γράψω τη σελίδα που είναι δημοσιευμένο το άρθρο... Εάν κάνω λάθος... Εάν κάνω άσχημα που σας παραπέμπω σε αυτό το άρθρο ζητώ ειλικρινά σε όλους σας συγγνώμη...

Σχόλια

Τέτοια άρθρα

Εικόνα Angela Papastavrou
Τέτοια άρθρα επιβάλλεται να μας τα υποδεικνίεται και να τα διαβάζουμε γιατί είναι "Η Αλήθεια", αυτή που ξέρουν καλά να την κρύβουν , αυτή που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε κοιτώντας από την άλλη πλευρά, αυτή που προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε όλοι εμείς, απλά αλλάζοντας θέμα συζήτησης, η πολιτεία και το κράτος, που μόνο πρόνοιας δεν είναι!!! ..."Παιδικά σώματα ενηλικιώνονται δεμένα πάνω σε σιδερένια κρεβάτια χωρίς στρώμα, μέσα σε άδειους θαλάμους"...εν έτη 2007!!!
like2

η ηθικη δοκιμασια της κυβερνησης

Εικόνα Emma
"η ηθικη δοκιμασια της κυβερνησης ειναι πως η κυβερνηση αντιμετωπιζει εκεινους που βρισκονται στο ξεκινημα της ζωης τους,τα παιδια, οσοι βρισκονται στην λυκοφωτος της ζωης, τους ηλικιωμενους, και οσοι βρισκονται στα σκοταδια της ζωης, των ασθενων, των απορων και τα ατομα με ειδικες αναγκες" Hubert Humphrey Αλλα πως να αλλαξουμε την κατασταση εδω? υπαρχει κανενα οργανισμος που μπορω να γινομαι μελος, που πιεζει την κυβερνηση να εφαρμοζει τους νομους που υπαρχουν? Εμμα
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.