Τότε και τώρα... (με βίντεο!)

Εικόνα Grace Under Pressure
Βλεποντας τον Γιαννη τωρα, ειναι δυσκολο να θυμηθεις πως ηταν... Εχει κανει τοση προοδο που σχεδον ντρεπομαι να πω οτι το παιδι μου εχει ειδικες αναγκες γιατι φοβαμαι οτι δεν θα με πιστεψουν... εκτος φυσικα και αν εισαι ειδικος ή ξερεις τι ψαχνεις... αλλα για ματια του κοσμου και στα ματια του καθε "Average Joe" ο Γιαννης ειναι ενα παιδακι σαν ολα τα αλλα... αντε λιγακι... εχμ... εκκεντρικο. Οι φωτογραφίες μας ανά τα χρόνια δεν αποκαλυπτουν την εικόνα. Το μονο που βλεπεις ειναι ενα χαμογελαστο παιδακι, ακινητο, παγωμενο στον χρονο. Η μαμα μου, μου ειπε οτι "αφου το παιδι γελαει ειναι μια χαρα.. δεν ειναι καθυστερημενο"... και μου επεσε το σαγονι... ειναι μια εκφραση εμαθα αργοτερα που οι παιδιατροι ελεγαν συχνα τοτε... Μα.... τα παιδια με Συνδρομο Νταουν ειναι απο τα πιο χαρουμενα παιδια (και αξιολατρευτα, εχουν ειδικη θεση στην καρδια μου) και το Συνδρομο τους ερχεται πακετο με καποιας βαθμιδας νοητικη υστερηση!!! (εννοειται πως ποτε δεν θα χρησιμοποιησω την λεξη "καθυστερημενο" και διορθωνω οποιον ακουσω να την χρησιμοποιει).

Μπορειτε να δειτε ενα βιντεακι απο το "Τότε" εδώ!

Είμαστε στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Τα παιδια ειναι σχεδον 4 ετων... Παρατηρήστε οτι ο Γιαννης δεν εχει καμια βλεμματικη επαφη, δεν απανταει και γενικα δεν ειναι "εδω".

Και το "Τωρα"...

Ελπιζω στο μελλον να σας βαλω και το βιντεο που κερδιζει το Νομπελ Ρομποτικης ;) ;) (κουκουβααααα)

Σχόλια

Χάρηκα πάρα πολύ για τα video

Εικόνα dimitra2608
Χάρηκα πάρα πολύ για τα video που είδα. Μπράβο σας!!!! Στο πρώτο video είναι ο Γιάννης όπως είναι σήμερα ο Θοδωρής μου που είναι 4,5 χρονών μόνο που δεν μιλάει ακόμη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση χαρά και ελπίδα ένιωσα όταν είδα τον Γιάννη σου να χορεύει και να γελάει(αυτή τη στιγμή και ο Θοδωρής βλέπει τους Mazoo και χορεύει το Iguana). Σας εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό και το Νόμπελ.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.