Βλαστοκυταρα

Εικόνα Anonymous
Καλησπέρα, εχω ενα κοριτσακι με διαχυτη αναπτυξιακη διαταραχη τη γνωμη εχετε για τα βλαστοκυταρα;

Σχόλια

Επειδη εχω και γω μια κορη,

Εικόνα katerina n.smyrni
Επειδη εχω και γω μια κορη, στο φασμα του αυτισμου, κυνηγαω και προσπαθω να μαθαινω για οτι νεο ακουσω. Για τα βλαστοκυτταρα, οι αποψεις δυιστανται. Εχει τυχει να μιλησω με μαμα που εκανε στο γιο της βλαστοκυτταρα και ειδε μεγαλη θετικη εξελιξη, φανταστειτε οτι το παιδι ηρεμησε και ξεκινησε να λεει τις πρωτες λεξεις, που μεχρι τοτε δεν μιλουσε. Απο την αλλη μια κοπελα που γνωρισα προσφατα, ηταν πιο απογοητευμενη απο ποτε, γιατι εχει κανει τις δυο πρωτες δοσεις στο γιο της και φαινεται οτι το παιδι χειροτερεψε και εχει πολυ παραπανω ενταση. Πιο θετικα μηνυματα φαινεται να ακουω για την λεγομενη διαιτα γλουτενης-καζεινης, που ακολουθουν ολο και περισσοτερες οικογενειες και που δειχνει οτι βοηθαει πολλη στην ηρεμια και τη γαληνη και κατεπεκταση στην εξελιξη τους. Ευχομαι καλη τυχη σε οτι και αν κανεις!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.