Βοήθεια για το παιδί μου με στοιχεία αυτισμού

Εικόνα tkanavou
Σας γράφω γιατί θέλω να με βοηθήσετε. Ο γιός μου 27 μηνών δεν μιλάει ακόμα. Έχει βλεμματική επαφή (επιλεχτική) όταν αυτός θέλει, παίζει με τα άλλα παιδάκια (κάποιες φορές απομονώνεται) κλπ. Πήγαμε σε αναπτυξιολόγο και μας είπε ότι έχει στοιχεία αυτισμού. Θέλω να ξέρω, πώς πρέπει να συνεχίσω απο εδώ και πέρα. Μας σύστησε εργοθεραπείες. Είμαι Λάρισα δεν είμαι απο εδώ όμως και δεν ξέρω κανέναν. Θα ήθελα την βοήθειά σας για το τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω.

Σχόλια

Σύλλογος αυτιστικών στην Λάρισα

Εικόνα Angela Papastavrou
Υπάρχει Σύλλογος αυτιστικών στην Λάρισα που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και θα σε συμβουλεύσει σε ό,τιδήποτε θέλεις και χρειαστεις. http://www.autismthessaly.gr Στοιχεία επικοινωνίας: Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας Διεύθυνση: Μανδηλαρά 57 412 22 Λάρισα Τηλ./Φαξ: 2410613112
like0

Μια μικρή πληροφορία

Εικόνα Γιώργος Μιγάδης
Γνωρίζω ότι υπάρχει ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας με τον ιστότοπο www.autismthessaly.gr Δεν έχω κάποια σχέση με Λάρισα (έχω όμως παιδί με αυτισμό) αλλά πιστεύω ότι η επικοινωνία με αυτό το σύλλογο μπορεί να βοηθήσει. Καλή δύναμη ! ! !
like5

Δυστυχώς δεν μένω Λάρισα, για να ξέρω από εκεί

Εικόνα Koulitsa Filnop.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ Η ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Η ΙΔΙΑ! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΥΛΙΤΣΑ
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.