Βουλή: «Πάρτι πράσινων προσλήψεων με λεφτά για αυτιστικά παιδιά»!

Εικόνα Ρήνα
Σοκ προκάλεσαν χθες στη Βουλή οι καταγγελίες του προέδρου της Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος Ιωάννη Σταυρόπουλου ότι το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε 35.000.000 ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα που προορίζονταν για αυτιστικά παιδιά για προεκλογικές πελατειακές προσλήψεις δασκάλων και για ψηφοθηρική χρήση. Το ελληνικό κράτος πήρε 35.000.000 ευρώ για να κάνει μια εκπαίδευση 1.200 ωρών σε ψυχολόγους καθηγητές και δασκάλους που έχουν σπουδάσει κάτι σχετικό με τον αυτισμό και να τους δώσει μια πρόσθετη εκπαίδευση πριν τους προσλάβει. Αντ’ αυτού, τα χρήματα πήγαν για την προεκλογική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος, που τότε έτυχε να είναι το ΠΑΣΟΚ. Αυτό έγινε. Eίπε ξεκάθαρα ο κ. Σταυρόπουλος, εξηγώντας μάλιστα αμέσως μετά τι εννοούσε: Εγιναν προεκλογικοί διορισμοί και φαγώθηκαν τα χρήματα εκεί για να μπουν άνθρωποι, όχι απλώς ημιμαθείς, αλλά επικίνδυνοι, που κάνουν ζημιά στα παιδιά. Οι άνθρωποι δεν επέλεξαν ποτέ να πάνε στην Ειδική Αγωγή, πολλοί από αυτούς απεχθάνονται το αντικείμενο, αλλά μπροστά στο φάσμα της ανεργίας αναγκάστηκαν να μπουν εκεί και υποτίθεται να εκπαιδευτούν. Είπε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος, εννοώντας ότι το ΠΑΣΟΚ επέλεξε από τον κατάλογο αναπληρωτών τους «ημετέρους» και όχι τους κατάλληλους. Ελλας το μεγαλειο σου, τα σχολια δικα σας... Πηγή: http://bit.ly/VyApf0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.