Ζήσαμε μια εμπειρία

Εικόνα Enlogo
Ζήσαμε μια εμπειρία. Αυτό το Σαββατοκύριακο δε θα το ξεχάσουμε ποτέ. Κοντά στη Star, να ευχαριστήσουμε την κ. Καλύβα, καθώς και τους houz και karakyri που με πολύ ψυχή γίναν οι άνθρωποι για όλες τις δουλιές και απανταχού παρόντες. Περιμένουμε το video και την επόμενη συνάντησή μας.

Σχόλια

'Ολοι μαζί

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
Ζήσαμε την εμπειρία, και σας ευχαριστώ όλους (και τον εαυτό μου) που είμασταν εκεί και ο καθένας από εμάς έκανε κάτι από αυτά που μπορεί. Ελπίζω να έχουμε μάτια να βλέπουμε και αυτιά να ακούμε κάθε μέρα. Φιλικά Κυριάκος
like0

Επίσης

Εικόνα Angela Papastavrou
Επίσης μια άλλη εμπειρία ήταν η ομιλία της star (Πέρλα Μεσσίνα) στην έκθεση Αυτονομία 2008 την περασμένη Παρασκευή. Σε ευχαριστώ για αυτή την αξέχαστη εμπειρία ζωής και περιμένω με αγωνία το βίντεο της ομιλίας για να το ξαναζήσω!!! Αγγελική
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.