Ζούμε με αυτό...

Εικόνα Grace Under Pressure
"Διαφορετικος" δεν σημαινει ανεπιθυμητος ή ελλατωματικος... Ολοι εσεις εκει εξω μην με κοιτατε με λυπη, ειναι το παιδι μου, ειμαι περηφανη για αυτο και δεν θελω να αλλαξω ουτε μια τριχα απο τα μαλλια του... Αυτο που ΘΕΛΩ να αλλαξω, ειναι εσας, την περιφρονηση σας, τον φοβο σας, τα ανοητα σχολια σας... και λυπαμαι εγω εσας που ποτε σας δεν θα εκτιμησετε αυτο που εχετε και αυτους που δεν θα κανουν τον κοπο να γνωρισουν τον γιο μου για να δουν ποσο λαμπερη ειναι η ψυχη του και ποσο υπεροχος ανθρωπος ειναι... Τι κριμα... για εσας.

Σχόλια

Συμφωνώ μαζί σου

Εικόνα Angela Papastavrou
Συμφωνώ μαζί σου 1000%
like0

Ότι καλύτερο έχω ακούσει!

Εικόνα Anonymous
Ό,τι καλυτερο εχω ακουσει! Συμφωνω και επαυξανω.
like0

Όχι οίκτο αλλά αποδοχή

Εικόνα litsa
Πολυ σωστα τα λες Τινα. Ας καταλαβουν ολοι οτι δεν ζηταμε οικτο αλλα αποδοχη!!!
like0

56 χρόνια ανάπηρος

Εικόνα moysys
Το μεγάλο πρόβλημα σε τούτη τη Ζώη είναι η απάνθρωπη συμπεριφορά μας απέναντι στην ίδια την ζωή . Δεν αγαπάμε τίποτε εκτός από εμάς τους ιδίους, και τα θέλω μας . Ναι !! αγαπάμε την σάρκα μας και τα θέλω μας , όλα τα άλλα που συμβαίνουν τριγύρω δεν μας απασχολούν , ούτε και …μας ενδιαφέρουν . Ξεκίνησα έτσι για να καταλήξω ότι … Δεν αγαπάμε την ζωή ,δεν αγαπάμε την διαφορετικότητα που ζει δίπλα μας ,δεν αγαπάμε τον μελαχρινό επειδή εμείς είμαστε ξανθοί ,δεν αγαπάμε τον πακιστανό επειδή δεν είναι Έλληνας ,δεν αγαπάμε τον μουσουλμάνο επειδή δεν είναι χριστιανός . ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ …..ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ . ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΩ ….ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ . Η ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !! 56 χρόνια ανάπηρος , έχω γνωρίσει εγώ …υπανθρώπους !!! «Τους έχω ψήσει δεν με έψησαν!!»
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.