Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Πόλεμος...

Πόλεμο έχω κυρήξει τον πόλεμο εδώ και πολλά χρόνια. Έχω κάνει τον πόλεμο τρόπο ζωής. Πόλεμος για τα πάντα. Και τώρα δίνουμε μια ακόμη μάχη μετά από 5 χρόνια ανακωχής. Δεν με νοιάζει να πολεμάω, έτσι έχω μάθει. Με νοιάζει όμως να ξέρω τι πολεμάω, ποιός είναι ο εχθρός μου. Και τώρα δεν ξέρω ούτε εγώ, ούτε η γιατροί. Ο Όδυσσέας πηγαίνει καλύτερα, όμως ταχυπνοεί και ενώ έχει αίσθηση δεν έχει κίνηση στα κάτω άκρα. Έχουμε κάνει άπειρες εξετάσεις (μεταβολικά νοσήματα, αξονικές, μυασθένειες, μαγνητική απο το κεφάλι μέχρι την οσφυική χώρα, δύο παρακεντήσεις στον μυελό) και δεν έχει βρεθεί τίποτα που να δικαιολογεί αυτά τα θέματά μας.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Προβλήματα χωρίς διάγνωση

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;