Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Πόλεμος...

Πόλεμο έχω κυρήξει τον πόλεμο εδώ και πολλά χρόνια. Έχω κάνει τον πόλεμο τρόπο ζωής. Πόλεμος για τα πάντα. Και τώρα δίνουμε μια ακόμη μάχη μετά από 5 χρόνια ανακωχής. Δεν με νοιάζει να πολεμάω, έτσι έχω μάθει. Με νοιάζει όμως να ξέρω τι πολεμάω, ποιός είναι ο εχθρός μου. Και τώρα δεν ξέρω ούτε εγώ, ούτε η γιατροί. Ο Όδυσσέας πηγαίνει καλύτερα, όμως ταχυπνοεί και ενώ έχει αίσθηση δεν έχει κίνηση στα κάτω άκρα. Έχουμε κάνει άπειρες εξετάσεις (μεταβολικά νοσήματα, αξονικές, μυασθένειες, μαγνητική απο το κεφάλι μέχρι την οσφυική χώρα, δύο παρακεντήσεις στον μυελό) και δεν έχει βρεθεί τίποτα που να δικαιολογεί αυτά τα θέματά μας.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.