Πόνοι, κράμπες, κατάκλιση

Εικόνα Anonymous

Ειμαι 59 ετων απο το 2009 ειμαι συνταξιουχος του δημοσιου με 29 χρόνια υπηρεσιας και αναπηρια 90% απο ΑΣΥΕ με πολλαπλα προβληματα υγειας. Τον Νοεμβριο του 2017 ξυπνησα πονώντας φρικτα και με κραμπες παντου και οταν λεω παντου, κυριολεκτω. Από τοτε εχει αρχισει ο γολγοθας μου. Μεχρι και σημερα δεν εχω βρει την αιτια εχω γυρισει ολες τις ειδικοτητες της ιατρικης εχω κανει εξετασεις που δεν ειχα ακουσει ποτε στην ζωη μου και στην δουλεια μου [είμαι νοσηλευτρια] αλλα δεν μπορουν να βρουν την αιτια. Εγώ, βεβαίως, υποφερω εως και σημερα. Τα γράφω όλα αυτα μηπως καποιος ειχε η εχει το ιδιο προβλημα [δεν το ευχομαι]. Σας ευχαριστω και ζητω συγνωμη αν σας κουρασα!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.