Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Μεσαιωνική και Νεότερη Ιστορία Β Γυμνασίου: Ένα βιβλίο ιδανικό για μαθητές με δυσκολία στη μάθηση!

Εικόνα NOESI.gr

Οι Εκδόσεις ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Μπακοθανάση με τίτλο "Μεσαιωνική και Νεότερη Ιστορία Β' Γυμνασίου" ιδανικό για μαθητές με δυσκολία στη μάθηση.

  • Mε απλά και κατανοητά λόγια
  • Σύντομες μικρές προτάσεις
  • Απλοποιημένα παραθέματα
  • Απλές και κατανοητές απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου
  • Κατασκευή ειδικού πλαισίου ανάγνωσης

Επισκεφτείτε τη σελίδα για να αγοράσετε το βιβλίο!

Ζωή χωρίς όρια

O Νικ Βούισιτς, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, αφηγείται την προσωπική του ιστορία και τον αγώνα του να ζήσει μια αληθινά χαρούμενη ζωή. Αφίσα.Tα τελευταία χρόνια, ο εκπληκτικός αυτός άνθρωπος έχει γίνει οικείος σε εκατομμύρια ανθρώπους, από τις ομιλίες του σε μεγάλα γήπεδα και θέατρα ανά τον κόσμο και απο τα videos που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τον γνωρίσουμε "από κοντά" και μέσα από τα κείμενά του!

"Safe n' Sound", βιβλίο για την εξοικείωση με τους ήχους της αγγλικής γλώσσας

To "safe n' sound" είναι ένα βιβλίο που στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών με τους ήχους της Αγγλικής γλώσσας, στην απόκτηση φωνολογικής ενημερότητας, στην οπτική διάκριση των γραμμάτων, στην απόκτηση σωστής αναγνωστικής δεξιότητας και συνεπώς στην αύξηση της αυτοπεποίθησης του μαθητή. Κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο "Λευκή Σελίδα" (ISBN: 9789609745048). Διαφήμιση

"George and Sam", το βιβλίο της Charlotte Moore

Εικόνα mkilan
Για όποιον έχει κέφια να διαβάσει στα αγγλικά, το βιβλίο της Charlotte Moore, χρονικό της ζωής της με τους δυο αυτιστικούς γιους το George και το Sam και τον μη αυτιστικό Jake είναι ιδιαιτέρως απολαυστικό ανάγνωσμα.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Βιβλία που προτείνονται

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;