Αμοιβή ιδιωτικής παράλληλης στήριξης

Εικόνα Έμμα Κωτση

Καλησπερα σας. Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη. Υγεια σε ολο τον κοσμο. Θα ηθελα να ρωτησω κατι.

  • Η αμοιβη μιας ιδιωτικης παραλληλης στηριξης σε παιδι νηπιαγωγειου,με βαση τα σημερινα δεδομενα ποια ειναι;

Και κατι ακομα.

  • Συνηθως πως πληρωνονται με το μηνα ή με την ωρα;
  • Και τις μερες που δεν γινεται μαθημα,λογ  αργιας, λογω καιρικων φαινομενων, λογω ασθενειας του παιδιου, ή στις διακοπες Πασχα και Χριστουγεννων που σταματαει το σχολειο (μιλαω για δημοσιο), πληρωνονται κανονικα;
  1. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Σχόλια

Μεγάλο και σύνθετο το θέμα που ανοίγετε

Εικόνα Dimitris_1972

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,

Είναι πολύ μεγάλο και σύνθετο το θέμα που ανοίγετε. Στην ουσία είναι τι συμφωνία θα προτείνετε εσείς και ποιοί άνθρωποι θα την δεχτούν ή όχι. Είναι και κάποια πράγματα ας πούμε λεπτά που δεν ξέρω αν γράφονται έτσι απροκάλυπτα.

1. Ο κάθε επαγγελματίας αποφασίζει αν θέλει να πληρώνεται με τον μήνα ή με την ώρα

2. Για τις διακοπές είναι ότι συμφωνήσεις και τι θα αποδεχτείτε από κοινού, αν και είναι πολύ δελεαστικό να τους πεις ότι θα πληρώνεσαι τόσα το μήνα χωρίς να σου κόβω τις μέρες των διακοπών.

Anyway επειδή δεν θα ήθελα να κοινοποιήσω περισσότερα αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε mail για να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ

like0

Για την αμοιβή της παράλληλης

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Καταρχήν κάθε επαγγελματίας κοστολογεί την εργασία του με όποιο τρόπο θέλει να πιστεύει ότι του αξίζει και είναι δικαίωμά του.

Από την άλλη καλό είναι να έχετε στο μυαλό πόσα εσείς αντέχετε να πληρώνετε και να είστε εκάθαροι από την αρχή.

Η πληρωμή με την ώρα ή με το μήνα είναι πάντα σε συνάρτηση με το τι σας βολεύει αλλά και φυσικά τι σχέση θα έχετε με την παράλληλη στήριξη.

Καλό είναι η συνεργασία να είναι σε καλή και να μην υπάρχουν εμπόδια στο οικονομικό, γιατί στην τελική με το παιδί σας έχει να κάνει. Το καλό κλίμα είναι απαραίτητο.

like0

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω

Εικόνα Θάνος

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες γιατί είμαστε σε φάση αναζήτησης, αλλά πώς να στείλω email;

Ευχαριστώ!

like0

Πληρωμή Εκπαιδευτικού Παράλληλης Στήριξης

Εικόνα NOESI.gr
  • Στην περίπτωση της δημόσιας Παράλληλης Στήριξης, τον ΕΠΣ πληρώνει το κράτος.

  • Στην περίπτωση της ιδιωτικής Παράλληλης Στήριξης, τον ΕΠΣ τον πληρώνει η οικογένεια. Ο τρόπος πληρωμής εξαρτάται από τη συμφωνία, που θα κάνει η οικογένεια. Μερικοί πληρώνουν στο τέλος του μήνα και η αμοιβή είναι με τη μέρα. Άλλοι πληρώνουν ένα συγκεκριμένο ποσό ανά μήνα, ανεξαρτήτως από τις ημέρες που το παιδί πηγαίνει σχολείο (δηλ. πληρώνουν και τις ασθένειες και τις απεργίες).

Πηγή: Δείτε αναλυτικά τον Οδηγό Παράλληλης Στήριξης (αναπτύσσεται από το NOESI.gr)

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.