Αναζήτηση κατασκήνωσης που να δέχεται παράλληλη στήριξη

Εικόνα Kosmadpolk

Αναζητώ κατασκήνωση κοντά στην Αττική που να δέχεται παιδί με ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας (που πάει Α γυμνασίου σε τυπικό σχολείο) με παράλληλη στήριξη. Μέχρι στιγμής απαντήσεις από όχι με διάφορες δικαιολογίες έως οτι η περιφέρεια δεν αφήνει να είναι παιδιά με παράλληλη μαζί με άλλα παιδιά. (Ισχύει κάτι τέτοιο;) Εάν έχει κανείς προτάσεις θα ήταν υπέροχο να καταφέρουν και αυτά τα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία. 

Σχόλια

Πρόταση για κατασκήνωση

Εικόνα Φωτεινή Ειρήνη

Ψάξε την κατασκήνωση "Ασημακόπουλος η φωλιά του παιδιού". Είχε πάει η κόρη μου, πριν βέβαια 7 χρόνια περίπου με παράλληλη στήριξη και τότε δεν ήταν καθόλου σχεδόν λειτουργική. Παρόλα αυτά όμως δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ούτε το παιδί ούτε η συνοδός της. Βέβαια είναι ιδιωτική κατασκήνωση αλλά αν υπάρχει ακόμα και πάει το παιδί σου θα περάσει καλά. Βρίσκεται στα Κιούρκα.

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.