Αναπάντητα ερωτήματα...

Εικόνα stella_xania
Είμαι εδώ πάλι για να μοιραστώ τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου μαζί σας. Δεν περιμένω να βρω απαντήσεις. Θα ήταν ουτοπικά πλασμένο αν περίμενα κάτι τέτοιο. Μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι είμαι απαισιόδοξη… Εννοώ ότι δυστυχώς σε αυτό τον κόσμο που ζούμε πολλά θέματα μένουν αναπάντητα.

Mια παλιά ιστορία αλλά συγχρόνως τόσο επίκαιρη...

Εικόνα stella_xania
Δεν είμαι σίγουρη αν κάνω σωστά που αναφέρω όλα τα παρακάτω, ούτε πόσο θα μου κοστίσει αυτή μου η κίνηση. Ίσως παρεξηγηθώ. Ίσως υπάρξουν αντιδράσεις. Το κάνω όμως γιατί έχω την ελπίδα ότι θα είναι θετικές. Αν δεν είναι θετικές δεν πειράζει, καλοδεχούμενες και οι αρνητικές.

Μία προσπάθεια...

Εικόνα stella_xania
Θα χαρώ να σας δω στη σελίδα αυτή... Ας γίνουμε πολλοί... Ας δείξουμε έστω και έτσι ότι διαμαρτυρόμαστε, ότι έχουμε φωνή....

Ανεργοι Κοινωνικοι Λειτουργοι Καθονται Σπιτια Τους Ενω Η Κοινωνια Εχει Βαλτωσει

Εικόνα stella_xania
Καθόμαστε στα σπίτια μας και καμαρώνουμε το πτυχίο μας! Άλλοι από μας δουλεύουν σε άλλα αντικείμενα εργασίας προκειμένου να βγάλουμε τα προς το ζην. Όλοι εμείς οι άνεργοι κοινωνικοί λειτουργοί βαλτώνουμε στην καθημερινότητα επειδή δεν μας δίνεται η ευκαιρία να εργαστούμε πάνω σε αυτό που σπουδάσαμε.

Είμαστε πολύ "πίσω"...

Εικόνα stella_xania
Προβληματήστηκα πολύ έντονα μετά από ένα περιστατικό που μου συνέβη και θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.. Κατάγομαι από τα Χανιά, εκεί γεννήθηκα και εκεί μεγάλωσα.. Τα τελευταία πένττε χρόνια κατοικώ στο Ηράκλειο Κρήτης. Περιμένοντας χθες στη στάση για να πάρω το λεωφορείο να πάω στη δουλειά μου ήρθε δίπλα μου και κάθισε ένας κύριος..

Δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό

Εικόνα stella_xania
Τα άτομα με αυτισμό πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα και προνόμια με αυτά που απολαμβάνουν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες. Δικαιώματα κατάλ¬ληλα και ευεργετικά για τα αυτιστικά άτομα. Αυτά τα δικαιώματα πρέπει να επιβληθούν και να προστατευθούν από κατάλληλη νομοθεσία σε κάθε χώρα.

Εμπειρίες γονέων από τη χρήση της μεθόδου Makaton

Εικόνα stella_xania
Τρεις γονείς έχουν το λόγο. Δοκίμασαν να εισάγουν το σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας Makaton στην εκπαίδευση των παιδιών τους και καταγράφουν τις εμπειρίες τους.

Γιατί αυτός ο διαχωρισμός τελικά;

Εικόνα stella_xania
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους... Είμαι εδω σήμερα για να παραθέσω έναν προβληματισμό μου. Πριν από λίγο καιρό περπατούσα στο δρόμο όπου συνάντησα ένα αγοράκι με σύνδρομο Down... Πριν από ένα χρόνο έζησα για ένα μήνα σε μια κατασκήνωση με παιδιά με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down. Ζούσαμε όλοι μαζί μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργικότητα, χαρά και επιβράβευση και ήμασταν όλοι ίδιοι σε αυτήν την ομάδα...

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.