Υπάρχει κάποιο Κέντρο στο Κορωπί;

Εικόνα Venny

Υπάρχει κάποιο αποτέλεσματικο Κέντρο κοντά στο Κορωπί; Για διαταραχές λόγου και βελτιωση στάση σώματος (χαλαρότητα, αδεξιότητα, αδρή κινητικότητα).

Σχόλια

H αποτελεσματικότητα της πλειοψηφίας των θεραπευτών

Εικόνα Venny

Θα μου επιτρέψετε να αναφέρω ότι η αποτελεσματικοτητα της πλειοψηφίας λογοθεραπευτων κι εργοθεραπευτων ειναι μηδαμινή.  Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται γονείς και παιδιά (γιατί ούτε ο χρόνος ούτε χρήματα περισσεύουν) μόνο και μόνο να λέμε ότι κάνουν "λογοθεραπεια". Στα λόγια και στις λύσεις σε θεωρητικό επίπεδο όλοι καλοί είμαστε αλλά επί τω έργω μηδέν.

Ζητώ συγγνώμη αν αυτά θίγουν και αυτους που λειτουργούν με ευαισθησία και έργο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αφορούν σε όλους, αλλά όπως προείπα, στην πλειοψηφία. Έχουμε επισκεφθεί αρκετούς κ το μόνο που βλέπω είναι μια γενίκευση του προβλήματος ή επιφανειακή γνωμάτευση , ότι "βεβαίως υπάρχει λύση και πρέπει να εργαστούμε αμεσα", αλλά στην πορεία η χρόνοκαθυστέρηση από την πλευρά του λογοθεραπευτη ειναι παροιμιωδης.  Πραγματικά θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να μου πει ότι ναι υπάρχει αποτέλεσμα ,θα υπάρξει βελτίωση και να το ΠΡΆΞΕΙ.

Καλή χρονιά σε όλους σας!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.